Njemačka: Gaystapo u punom zamahu

Zapadnim mainstrema političarima i zapadnim medijima, koje kritičar SAD-a i Zapada, Paul Craig Roberts, naziva “najvećim bordelom na svijetu”, puna su usta demokarcije, slobode mišljenja, ljudskih prava itd.

Ali sve te fraze važe samo za jedne, naprimjer za anarhističke trockiste iz laicističkog, državnog satiričkog lista “Charli Hebdo”, i naravno za nedodirljivu gay elitu, za sve druge ne važi. Mi smo nekada u Jugoslaviji imali komunizam, sada na Zapadu a, djelimično i u Hrvatskoj, imamo homonizam ili gay fašizam, svjedeno kako hoćete, to vam je isto.

Podlistak “OWL am Sonntag” koji se većinom bavi oglasima, je sastavni dio njemačkih regionalnih dnevnih novina „Westfalen-Blatt“ iz Bielefelda. U tom listu postoji rubrika zvana “dobar savjet nedjeljom”. U kojoj novinari „Westfalen-Blatta“ daju odgovore na pitanja čitatelja, koji se javljaju sa nekim svojim problemima i daju im savjete za te probleme.

Tako je nedavno jedan 43-godišnji otac u “OWL am Sonntag” pitao za savjet, da li on i njegove dvije male kćeri trebaju ići na vjenčanje svog gay brata i njegovog frenda.

Taj otac je rekao otprilike ovo; moje dvije kćeri imaju 6 odnosno 8 godina, a moj brat želi da i ja i moje kćeri dođemo na njegovo vjenčanje i da moje djevojčice na vjenčanju posipaju cvijećem dvojicu “mladoženja”. Ali ja i moja supruga učili smo našu djecu da je brak ozbiljna veza između muškarca i žene. Iako cijenim svog brata i njegovog partnera, držim da gayevi ne trebaju sklapati brak. I ne želim da naše dvije kćeri u ovoj dobi budu suočene sa temom seksualne orjentacije. Autorica “OWL am Sonntag”, inače psihologinja, Barbara Eggert koja odgovara na pitanja čitatelja, podržala je tog oca u njegovoj odluci i odgovorila mu da on radi ispravno. Šestogodišnja i osmogodišnja djeca ne trebaju biti na gay vjenčanju: “Imate pravo, vaše kćeri to može zbuniti i one ne znaju tu situaciju odraslih pravilno procijeniti”- rekla je Eggert. I savjetovala ocu, da on objasni svom bratu, “da djeca neće sudjelovati na ceremoniji vjenčanja, zato što mi (otac i njegova supruga) ne želimo da to djecu zbuni”.

Netko iz gaystapa je kopirao ovaj odgovor iz novina “OWL am Sonntag” i odmah ga postavio ga na Twitter i onda je krenula uobičajena hajka gaystapa na Barbaru Eggert i pritisci na uredništvo novina Westfalen-Blatt. Uredištvo je odmah dan kasnije objavilo da se javno ispričava za to, što je napisala njihova autorica Barbara Eggert i naravno morali su reći ono uobičajeno, da su oni za toleranciju i da se takvo što nikada više neće ponoviti. Ali gay fašistima i gaystapu to nije bilo dovoljno. Oni su željeli glavu autorice. I uredništvo je moralo pokleknuti i dati im glavu Barbare Eggert.

‘Sturmabteilung’ skida glavu Barbari Eggert

Barabra Eggert je par dana kasnije dobila otkaz. Gaystapo kontrolira sve i vrši duhovno i verbalno nasilje. Gaystapo, ili mogli bi ga nazvati i novi Sturmabteilung. Sturmabteilung (SA) bila je vrlo okrutna batinaška postrojba Hitlerove stranke NSDAP, koja je kasnih dvadesetih i ranih tridestih godina prošlog stoljeća u Njemačkoj, zastrašivanjem svih neistomišljenika i političkih protivnika utrla Hitleru i NSDAP-u put na vlast. Vođa SA bio je poznati deklarirani gay Ernst Roehm, koji je otvoreno mijenjao mnoge ljubavnike. A u postrojbama SA je bilo još puno drugih naci gayeva, koje je privlačio Roehm.

Izvor: croative.net

Odgovori

Skip to content