PREKINULI PRIJENOS: Spremni su i na krv!

Vladajuća mreža sve ugroženija pa skriva istinu, spremni i na krv na cesti – Kada bi kasta koja služi ‘udbaško mafijašku mrežu’ izgubila i parlamentarne izbore, bio bi to težak udarac za snage koje ni pod koju cijenu ne žele da istina o njima izađe na vidjelo

Sabotaža televizijskog prijenosa Skupa zajedništva na Trgu bana Jelačića u subotu 2. svibnja vrhunac je, po svemu sudeći, protunarodnog djelovanja aktualne vlasti, odnosno otvorena diverzija i neprijateljski čin prema vlastitom narodu od strane marioneta udbaško-mafijaške mreže.

Sve očitije je, naime, da se ta ‘mreža’ osjeća sve ugroženijom, zbog čega više ne biraju sredstva kako bi očuvali režim u kojem kane ‘dovijeka voditi glavnu riječ’.

U panici zbog činjenice da, unatoč medijskoj blokadi, strukture koje gotovo 25 godina iz pozadine vuku sve konce u Hrvatskoj, malo pomalo gube apsolutnu prevlast nad ‘istinom’ koju serviraju narodu, a onda i kontrolu nad hrvatskom stvarnošću, odlučuju se u zadnje vrijeme na sve luđe i sve drskije poteze.

Događa se nešto što je do jučer bilo nezamislivo

Tako su nedavno zaprepastili hrvatsku, ali i europsku javnost, odlukom da ignoriraju vrlo ozbiljne prijetnje smrću Ivanu Krmpotiću, svjedoku na suđenju Perkoviću i Mustaču, zbog čega je hrvatskog građanina morala zaštititi njemačka država (ekspresno su ga smjestili u sigurnu kuću negdje u Bavarskoj).

U kojoj mjeri su udbaške strukture i njihove sluge u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti, u medijima, u pravosuđu… i danas jake, pokazalo se najbolje u trenutku kada gotovo nitko javno nije reagirao, odnosno kada glavni mediji nisu ni pratili taj pravosudno – sigurnosni skandal, koji je trebao danima biti udarna tema svih medija.

No, ako mediji nešto ne zabilježe, kao da se nije ni dogodilo – dobro je znana formula svih totalitarnih režima. Tom logikom očito su se vodili i u trenutku kada su odlučili prekinuti televizijski prijenos s velikog braniteljskog skupa. Jer masa je opasno napunila veliki zagrebački trg i zbog izravnog prijenosa teško su prolazile u takvim situacijama uobičajene laži da se na Trgu okupilo tek par tisuća ljudi. Organizatori su, osim toga, višekratno prozivali premijera Milanovića. U trenutku kada su Klemm i još neki istaknuli da je vlast zabranila klapi Sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice nastup na braniteljskom skupu, postalo je jasno da su Milanovićeve riječi od prije par dana – prema kojima je spreman razgovorati s braniteljima – najobičniji spin, odnosno još jedan pokušaj obmane hrvatske javnosti.

Narod treba misliti da ‘šatoraši’ nemaju podršku javnosti

Zato je, izgleda, trebalo pod hitno ‘zaustaviti Tanjug’, odnosno pod svaku cijenu prekinuti televizijski prijenos. Narod je trebao ostati u uvjerenju da ‘šatoraši’ nemaju podršku javnosti, pa je izravni prijenos braniteljskog skupa na kojem se okupilo pedesetak tisuća ljudi, bio šaka u oko vladajućoj eliti. Budući da oni, uz pomoć američkog PR stručnjaka, na laži namjeravaju dobiti slijedeće izbore, istinu moraju što je moguće više prikriti i što je moguće dalje potjerati od naroda.

Jer laž ne može proći, ako narod svojim očima vidi i svojim ušima čuje – istinu.

Zato se, po svemu sudeći, trebamo pripremiti na nova neugodna iznenađenja i na nove još drskije diverzije i obmane od strane vladajuće kaste. Pojedini politički analitičari, na osnovu svega navedenog, već tjednima upozoravaju da premijer Milanović postaje vrlo opasan te da je on, po svemu sudeći, spreman izazvati i krv na ulicama, ne bi li zadržao vlast i tako spasio svoju kožu (sve je više naznaka da bi i premijer te pojedini ministri mogli završiti u Remetincu ako netko napokon deblokira korumpirano i udbaškom mrežom premreženo hrvatsko pravosuđe).

Čekaju nas sve veće napetosti

Na osnovu sve bezobzirnijih i sve opasnijih postupaka vladajućih, posebno vidljivih u vezi sa suđenjem udbašima u Muenchenu (masovno prijete svjedocima, odbijaju im dati zaštitu, blokiraju informacije o tim skandalima u medijima…), možemo zaključiti da Hrvatsku čekaju sve veće napetosti, sve drskije sabotaže i sve bezobzirnije laži kojima će se javnost pokušati uvjeriti da Milanovićeva vlada ima uspjeha te da Hrvati, iako to ne vide, žive bolje nego jučer. Čeka nas, dakle, opasno uzavrelo ljeto, jesen i zima.

Zbog čega su ovaj put, za razliku od mirne primopredaje vlasti u dosadašnjih četvrt stoljeća, vladajući spremni na vrlo opasne poteze i na sve moguće sabotaže i diverzije, ne bi li zadržali vlast?

Odgovor, čini se, leži u činjenici da se udbaško-mafijaške strukture (koje preko ucijenjenih pojedinaca vuku sve konce u državi) u zadnje vrijeme osjećaju posebno ugrožene zbog najmanje dva važna događaja.

Čega se najviše boje?

Prvi je suđenje Perkoviću i Mustaču u Njemačkoj, jer će kroz taj proces isplivati mnoge mračne tajne povezane s mnogim moćnicima u Hrvatskoj. A drugi važan događaj, zbog kojeg se osjećaju dodatno ugroženi, pobjeda je – po svemu sudeći – ničim ucjenjive Kolinde Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima.

I kada bi politička kasta koja, zbog ucijenjenosti, podržava ‘udbaško mafijašku mrežu’ izgubila i parlamentarne izbore, bio bi to težak udarac za snage koje imaju na tone putra na glavi i koje ni pod koju cijenu ne žele da istina o njima izađe na vidjelo.

Hrvatsku stoga očekuju vrlo burni mjeseci, ali i moguća dugo očekivana katarza.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content