Gospa vidjelici Mirjani u Međugorju: Apostoli moji, trebam vas da svima pokažete istinu Božju

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane u Međugorju 2. svibnja 2015.

Draga djeco,
Otvorite svoja srca i pokušajte osjetiti koliko vas ljubim i koliko želim da ljubite moga Sina. Želim da ga što bolje upoznate, jer nemoguće je poznavati ga, a ne ljubiti ga – jer On je ljubav.

Ja vas, djeco moja, poznajem. Poznajem vaše boli i patnje jer sam ih proživjela. Smijem se s vama u vašoj radosti, plačem s vama u vašoj boli. Nikada vas neću ostaviti. Uvijek ću vam majčinski blago govoriti. A ja kao majka trebam vaša otvorena srca da s mudrošću i jednostavnošću širite ljubav moga Sina. Trebam vas otvorene i osjetljive za dobro i milosrđe. Trebam vas ujedinjene s mojim Sinom, jer želim da budete sretni i pomognete mi da donesem sreću svoj svojoj djeci.

Apostoli moji, trebam vas da svima pokažete istinu Božju, da bi moje srce koje je pretrpjelo i danas trpi toliko patnje moglo u ljubavi pobijediti. Molite za svetost svojih pastira da bi u ime moga Sina mogli činiti čudesa, jer svetost čini čudesa.
Hvala vam.

Inače, mjesec svibanj na poseban je način posvećen Blaženoj Djevici Mariji. Zato smo svi pozvani da se u svibnju što više uključimo u večernji molitveni program, molitvu krunice i svetu misu da bi zahvalili Mariji za sve udijeljene milosti.

Satnica večernjega molitvenog programa u Međugorju ostaje ista i kroz mjesec svibanj. Večernji molitveni program počinje u 17 sati molitvom krunice, u 18 sati je sveta misa, a nakon mise slijedi uobičajeni molitveni raspored ovisno o danu u tjednu. Klanjanje je utorkom i subotom u 21 sat, a četvrtkom nakon večernje svete mise. Molitva na Križevcu petkom i na Podbrdu nedjeljom je u 14 sati.

Dosadašnjih godina u Međugorju je bila praksa da se satnica molitvenog programa u crkvi mijenja od 1. svibnja, no od ove godine satnica se mijenja 1. lipnja. U svibnju će se u Međugorju održati i 3. međunarodni seminar za liječnike i medicinsko osoblje.

IZVOR: MISIJA/MEDJUGORJE

Odgovori

Skip to content