OTKRIVENO Soros sa 650 tisuća dolara pokušao utjecati na Katoličku crkvu!

Vlasti svih europskih zemlja, uključujući i hrvatsku, šutke promatraju djelovanje Otvorenog društva Georga Sorosa s ciljem rastakanja obitelji i morala

Dokumenti ‘Otvorenog društva’ (Foundation Open Society) Georga Sorosa koji su zahvaljujući hakerima procurili u javnost otkrili su cijeli niz eksplozivnih detalja o tome kako zapravo globalna mreža Soroša i sličnih djeluje.

Jednim hakerskim potezom dokazano je ono što se dugo prepričavalo pod stigmom ‘teorije urote’. On kao jedan u moru pojedinaca financijera ulaže enormne količine novca, preko svoje mašinerije koja djeluje u 50 zemalja svijeta, u upravljanje javnim mnijenjem, na manipulaciju svijesti i podsvijesti čovjeka samog, homoseksualizaciju čovječanstva kao i islamizaciju, u promicanje agresivnih abortusa, ekstremnog feminizma, ilegalnih masovnih migracija, do uplitanja u ustav i rad ‘katoličkih’ država, prilagodbe obrazovanja, GMO, politiku, depopulaciju, legalizaciju prostitucije i lakih droga te u sve ono što je oponent Riječi Isusa Krista i Katoličke crkve, pa je onda iznenađujuće da se na platnoj listi Soroša našla i Katolička crkva.

Potkupili biskupe?

Naime, 23. kolovoza hakerskim putem procurili su dokumenti koji otkrivaju da je milijarder i globalist George Soros, jedan od najvećih donatora Hillary Clinton predsjedničke kandidatkinje radikalne ljevice u SAD-u, isplatio 650 tisuća dolara katoličkim pojedincima i organizacijama, kako bi utjecao na stavove pape za vrijeme njegova posjeta SAD-u u 2015. godini, s ciljem da se ‘proguraju nacionalne paradigme i prioriteti u nadolazećoj predsjedničkoj kampanji.

Sredstva su dodijeljena u travnju 2015. a izvješće o njihovoj učinkovitosti opisuje projekt kao uspješan. Plaćanje je je, kako piše u dokumentima uključivalo kupovinu pojedinih biskupa koji su za uzvrat morali izraziti javnu potporu pojedinim gospodarskim i rasnim porukama i tako stvarati kritičnu masu biskupa usklađenih s opet javnim stavovima pape Franje.

Također, novac je uplaćen i dvjema organizacijama koje su s biskupima sudjelovale projektu ‘Otvorenog društva’ pod nazivom, ‘Prioriteti Katoličke crkve u SAD-u. Tako je novac, prema izvješću dobila i organizacija Faith in Public Life (FPL) organizacija koja uči vjerovati u javnom životu, a zapravo progresivna grupa ljudi zadužena za medijsko promicanje lijevo orijentirane ‘socijalne pravde’ unutar i van Katoličke crkve. Zapisnik sa sastanka Sorosove zaklade Otvoreno društvo u New Yorku otkriva kako je u fazi planiranja papinog posjeta, grupa planirala koristiti utjecaj jednog od papinih ključnih savjetnika, kardinala Oscara Rodrigueza Maradiage koji je u dokumentu imenom prozvan. Cilj ove inicijative je bio da se tijekom papinog posjeta, stvarnih problema crkve poput nerođenih i siromašnih, fokus stavi na ekonomsku nejednakost i niske prihode katolika u Americi. Dakle, cilj je bio pojedince iz Katoličke crkve uvesti u predsjedničku kampanju jer katolici u SAD-u drže veliki i utjecajni glasački blok na izborima, pa je bilo važno javnu diskusiju tijekom papinog posjeta usmjeriti na prioritete Demokratske stranke, odnosno na politiku koju zastupa Hillary Clinton.

S obzirom da se u dokumentima ?otvorenog društva ‘ projekt spominje kao uspješan Lifesitenews ističe kako su se u provedbi plana skretanja Katoličke crkve od istine Evanđelja do sada istaknula dva američka biskupa – biskup Robert McElroy u San Diegu koji je u više navrata naglasio promjenu prioriteta Crkve pa je na sastanku Biskupske konferencije u studenom prošle godine otvoreno tvrdio da biskupi preveliki naglasak stavljaju na pobačaj i eutanaziju, a nedovoljno na siromaštvo i okoliš, što je tada, sada znamo i zašto izazvalo globalnu medijsku popračenost. Drugi je nadbiskup u Chicago, Blase Cupich koji je kasnije javno hvalio zalaganje McElroya na sastanku, podržavajući njegovo inzistiranje da se degradacija okoliša i globalno siromaštvo stave u isti rang s pobačajem i eutanazijom. Sudeći po zaključnom izvješću o papinom posjetu, Soros grupa je bila vrlo zadovoljna rezultatima. Imajući u vidu budućnost, pišu kako su uzbuđeni što je dugoročni cilj pomicanja prioriteta katoličkih biskupa u SAD-u ‘sada u tijeku’.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content