HDZ raste, izbori vjerojatno u studenom

Bosak: HDZ raste, za pretpostaviti je da će izbori biti u studenom
HDZ u proteklih 8 godina u II. izbornoj jedinici nije imao bolji rezultat, kazao je Robert Bosak.

Iz dana u dan je preko medija moguće pratiti brojne afere koje su vezane za Kukuriku koaliciju. Birači će to kažnjavati na izborima, a dokaz tome su i rezultati anketa, istaknuo je večeras u Dnevniku televizije N1 Robert Bosak, iz agencije 2X1 komunikacije.

“Druga izborna jedinica pokazuje trend, kao i ostalih 5 izbornih jedinica u kojima smo radili istraživanje gdje se pokazuje da glasači itekako gledaju na obećanja Kukuriku koalicije. I da ih kažnjavaju na način da HDZ u proteklih 8 godina u II. izbornoj jedinici nije imao bolji rezultat. Da su danas izbori HDZ je na granici 8. mandata. Tako da bi tu u sljedeća tri do četiri mjeseca moglo doći do pomicanja HDZ-a prema gore. Pretpostavljamo da će izbori biti u studenom”, ocijenio je Bosak za Dnevnik N1 televizije.

Bosak je prokomentirao i rezultate ankete za IV. i VIII. izbornu jedinicu koja su tradicionalna uporišta Kukuriku koalicije.

“Tu HDZ osvaja prednost koju na prošlim izborima nije imao. I opet kažem da naši anketirani glasači stavljaju u prvi plan da su razočarani s Kukuriku koalicijom jer nikad nisu u Slavoniji lošije živjeli”, rekao je Bosak.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content