Ostojić napao Komadinu: Takve sam gledao i na ratištu

‘Dobro znam koji su to u stranci koji gledaju svoj interes.’ -Da ne vjerujem u pobjedu SDP-a i drugi mandat ne bih se prihvatio posla koordinatora izbornih jedinica i preuzimao odgovornost. Nisam kao oni koji se puno busaju u prsa, puno govore o socijaldemokraciji, a onda se povlače na pričuvne pozicije i iz prikrajka gledaju što će biti. Takve sam gledao 90-ih na ratištu s prve crte kako se sakrivaju na rezervnim položajima – napao je SDP-ovac Ranko Ostojić gostujući u utorak u emisiji Veto potpredsjednika SDP-a Zlatka Komadinu.

Na izravno pitanje voditelja aludira li izričito na njega odgovorio je kako aludira na one koji bježe od odgovornosti na izborima i kako će se ti prepoznati ne želeći govoriti o imenima.

– Ja promatram SDP kao stranku koju treba kooperirati radi zajedničkog cilja. Dobro znam koji su to u stranci u koji gledaju svoj interes u budućnosti, ali dobro znam i da u SDP-u postoje ljudi koji se bore da se ovi izbori dobiju. No, postoje oni koji su pričuvni – rekao je Ostojić i time otvorio novu frontu između dviju frakcija u SDP-u.

Kaže da je SDP pokrio sva biračka mjesta i kako očekuje da se ispune svi zadaci za pobjedu.

– Ja svoju ulogu stižem obavljati kvalitetno jer smo moderna stranka gdje ja mogu komunicirati putem modernih društvenih komunikacija i cijelo vrijeme koordinirati sve koordinatore. Mi to ne radimo plašenjem već idemo s varijantom da svi oni shvate svoju odgovornost. Već sada su pokrivena sva biračka mjesta, ne s ljudima koji sjede na biračkim mjestima, već onima na terenu – rekao je Ostojić.

U svojoj, devetoj izbornoj jedinici očekuje pet mandata, a u desetoj jedan više nego na prošlim parlamentarnim izborima.

– U situaciji da su to županije koje nisu sklone SDP-u, važno je tu činjenicu realno sagledavati. Naš cilj je tu osvojiti pet mandata. U desetoj izbornoj jedinici sam siguran možemo ostvariti i bolji rezultat nego na zadnjim izborima kada smo dobili šest mandata. U ovom trenutku je to teren na kojem treba dodatno raditi – rekao je Ostojić u emisiji Veto.

Izvor: politikaplus.com

Odgovori

Skip to content