Ispričavamo se čitavoj planeti što živimo u komunističkoj državi u kojoj neokomunisti izvode nacističke diverzije

Ispričavamo se čitavoj planeti što živimo u komunističkoj državi u kojoj neokomunisti izvode nacističke diverzije – Nismo sigurni kako se na travnjak Poljuda spustio NLO?

Piše medijska mafija da ‘strani mediji izvještavaju o navijačima koji su izazvali skandal na Poljudu’, piše to medijska mafija koja je ovu zemlju uništila do temelja i za koju piše čitav niz osuđenih likova koji u normalnim društvima ni na ulicu na bi mogli od sramote.

Medijska mafija optužuje navijače iako navijači nisu ni mogli do stadiona, a čak i da se neki huligan prikrao stadionu i izvršio diverziju što mislite tko je kriv za to? Između ostaloga i onaj koji zbog društvenih mreža zdravim ljudima smještao ludnice, a koga narod zna pod nadimkom ‘Ostoja Ranković.‘

Što su radili oni koji su trebali osigurati Poljud, zar to nisu mogli ni sada kada nisu imali ‘problema’ s navijačima?

Ništa strani mediji ne znaju, osim onoga što im servira hrvatska medijska mafija.

Naposljetku:
– Na Poljud nisu mogli navijači, ali jesu članovi medijske mafije
– Na Poljud nisu mogli navijači, ali su mogli ratni profiteri, vlasnici medijskih kartela, suradnici KOS-a s plaćom od 42 000 kuna .

Tko je kriv za svinjariju koja je, naravno, najviše odgovarala podivljalim komunistima koji posljednjih dana divljaju Hrvatskom šireći strah i paniku kroz svoje medije, klasična udbaška gnijezda?

Tinolovka-news/glasbrotnja.net

Odgovori

Skip to content