KREŠIMIR MIŠAK dobio otkaz na HRT-u zbog suradnje s tjednikom 7dnevno?

Na rubu otkaza – popularni voditelj Krešimir Mišak, a HRT ne želi reći
Do redakcije portala direktno.hr stigla je informacija kako je Mišak otkaz već dobio, no tu nam informaciju na Prisavlju nisu mogli potvrditi

Popularnom voditelju emisije Na rubu znanosti Krešimiru Mišaku navodno prijeti otkaz na HTV-u. Do redakcije portala direktno.hr stigla je informacija kako je Mišak otkaz već dobio, no tu nam informaciju na Prisavlju nisu mogli potvrditi.

Prisavljem se šire glasine kako je nakon Branimira Farkaša sljedeći na redu za otkaz Mišak i to zbog suradnje s tjednikom 7dnevno.

Na naš upit HRT-ovom odnosu s javnošću o tome je li Mišak dobio otkaz ili je na HRT-u u tijeku postupak vezan uz otkaz, te koji je razlog, HRT Komunikacije su nam odgovorile:

”HRT je obveznik Zakona o zaštiti osobnih podataka i ne možemo davati informacije ovog tipa. Također, HRT ne može komentirati interne postupke.”

Potvrdu informacije pokušali smo dobiti i od samog Mišaka, no do njegovog komentara nismo uspjeli doći. Najmanje dva pouzdana izvora potvrdila su nam da je Mišak u strahu za svoj posao, ali o tome ne smije i ne želi pričati.

Uzme li se u obzir njegova uobičajena praksa izbjegavanja medijskih istupa koji nemaju izričite veze s emisijom koju uređuje, za pretpostaviti je da Mišak ne bi volio govoriti o problemima unutar matične televizijske kuće. Makar se radilo i njemu o glavi.

Mišak, podsjetimo, uređuje i vodi emisiju “Na rubu znanosti” već 13. godinu. Zbog često provokativnih sadržaja i polemiziranja neobjašnjivih, paranormalnih fenomena i misterija našla se svojevremeno i na meti kritike dijela hrvatske znanstvene zajednice.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content