Pančić: Milanović je tvrdio da Tuđman ne smije dobiti trg jer je zločinac

Milanović nema politiku i ideologiju, on ima jedan cilj, a to je ostati i biti na vlasti, tvrdi njegov bivši stranački kolega

U večerašnju Bujicu telefonski se javio bivši ministar hrvatskih branitelja za vrijeme Vlade Ivice Račana i sadašnji potpredsjednik stranke Naprijed Hrvatska – Progresivni savez Ivica Pančić. Tom prilikom ispričao je sadržaj sastanka otprije desetak godina.

Samo se jednom u SDP-u govorilo da Tuđman treba dobiti trg i to na području Trga Francuske revolucije, otkrio je Pančić kazavši da je to bilo 2005. ili 2006. godine.

“Tada je Milanović tvrdio da Tuđman ne smije dobiti taj trg jer je taj čovjek zločinac. Milanović nema politiku i ideologiju, on ima jedan cilj, a to je ostati i biti na vlasti”, kazao je Pančić.

Podsjetimo, premijer Milanović prilikom govora u Hrvatskom vojnom učilištu Petar Zrinski za Dan državnosti rekao je da prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman još uvijek u Zagrebu nema dostojan trg, pritom rekavši kako ne govori kao političar.

Odgovor na pitanje zašto Tuđman nema dostojan trg u Zagrebu zapravo je dao sam premijer rekavši da se mi još uvijek kao društvo ne možemo dogovoriti oko nekih temeljnih stvari.

U večerašnjoj Bujici gostovao je novinar i publicist Denis Kuljiš.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content