RAZLOG ZA UZBUNU NAJVIŠEG STUPNJA: Nekad četnik, danas “hrvatski redarstvenik”?!?

PROČITAJTE NASTAVAK PRIČE O SRBINU, NEKAD PRIPADNIKU AGRESORSKIH POSTROJBI – DANAS “HRVATSKOM” POLICAJCU, KOJU SU OBJAVILI NEKI DOMAĆI PORTALI. NASTAVAK DONOSI NOVE ZANIMLJIVE DETALJE…

Prema informacijama koje su počele kružiti netom nakon nemilih događaja na Markovom trgu, o tome kako je Ranko Ostojić za obračun sa 100 postotnim HRVI i hrvatskim braniteljima pozvao policiju uglavnom sa slavonskog područja i srpske nacionalnosti, u središtu pozornosti na internetskim mrežama i portalima našao se Mile Babić.

Na portalu hrnews.hr mogli smo pročitati kako je Babić inače iz Okučana, a sada živi u mjestu Tenja kraj Osijeka. Na njegovom Facebook profilu stoji kako je žestoki navijač “Crvene Zvezde” i pokojnog Zorana Đinđića. Isto tako stoji i slika srpske zastave te slika kako obilazi grobišta poginulih vojnika tzv. SAO Krajine kao i druga bojišta na kojima su, kako kaže, njegovi poginuli drugovi.

Većinu slika Babić je skinuo sa svog facebook profila, no ostala su interesantna imena njegovih prijatelja, a koja su proučili čitatelji i suradnici GAOS-a te nam ih dostavili na uvid.

Kako piše hrnews.hr, poznavatelji Milana Babića ističu kako se zna da je on za vrijeme vojno-redarstvene akcije “Bljesak” bio oko Pakraca u četnicima. Nakon rata, II. Policijska postaja pokrivala je selo Tenja i vršila nadzor određenih osoba. U Tenji je prije rata bilo pola hrvatsko pola srpsko stanovništvo, ali su Srbi protjerali Hrvate.

Tko su prijatelji Mile Babića, jesu li ovo četnici s područja Okučana???

Cijeli članak, uređen jako zanimljivim fotografijama i dokumentima, pročitajte ovdje.

Odgovori

Skip to content