PREDANI KATOLIK – Usain Bolt: ‘Želim zahvaliti Bogu na svemu što je učinio za mene’

POZNATI ATLETIČAR JE PREDANI KATOLIK

Jamajački atletičar Usain Bolt, vjerojatno najpoznatiji na svijetu, osvojio je jučer na Svjetskom atletskom prvenstvu zlatnu medalju u utrci za muškarce na 100 metara. Time je Bolt potvrdio svoj nedodirljivi status najuspješnijeg atletičara današnjice. Prema mnogobrojnim internetskim izvorima (on sam o tome rijetko govori) Bolt je predani katolik (pogledaj OVDJE) koji je svoje srednje ime (Sv. Leon) dobio po svetom papi i koji oko vrata nosi Gospinu čudotvornu medaljicu. Ponavljamo tekst koji smo objavili prigodom prethodne njegove velike pobjede.

Usain-Bolt_Zelim-zahvaliti-Bogu-na-svemu-sto-je-ucinio-za-mene

Najpoznatiji atletičar današnjice, osvajač triju zlatnih medalja na Olimpijskim igrama u Londonu, na svom Twitter profilu objavio je status: „Želim zahvaliti Bogu na svemu što je učinio za mene, jer bez njega ništa ne bi bilo moguće.“

Usain-300x158

Bolt je inače uvjereni kršćanin koji je i tijekom Olimpijade, i prije i poslije utrka, svjedočio svoju vjeru kršćanskim gestama.

Jedan od najutjecajnijih engleskih društveno-političkih blogova Archbishop Cranmer primijetio je da je u medijima vladala zavjera šutnje po pitanju spominjanja Boltove kršćanske vjere. „Zašto BBC ignorira Boltova Boga?“ pita se taj poznati bloger u naslovu svog posta.

K.S. | Bitno.net

Odgovori

Skip to content