JEDNA LIJEPA VIJEST: Severina doživjela potpuni debakl u Zadru

Ne slušamo je i ne zanima nas Severina, njezin Aleksandar, Milan i onaj novi ‘ko nas, bre, zavadi’, ali ovako lijepu vijest ipak vrijedi objaviti. 

Koncert “najtraženije estradne zvijezde u Hrvatskoj”, kako ju je opisala organizatorica Zadar Dogus basketball tournament-a, Zdenka Zrilić, doživio je teški debakl, piše zdnews.

Naime, iako su se karte za spomenuti koncert prodavale preko interneta, ali i dijelile šakom i kapom, organizatori su uspjeli prodati svega nekoliko stotina karata pišu. Višnjik nakon dugo vremena izgledao je sablazno prazan.

12004136_10206127282794997_3991732265584189366_n

2 comments

  1. Mihail Cakov

    Hajdemo naprijed moj dragi, dobri, predobri hrvatski Narode, okrenimo se se Bogu, molitvi Krunice koja je, kako je don Ivan Štironja, u Radosnoj vjesti od svibnja 2015, citirao Papu Lava XIII:”Krunica je sredstvo protiv društvenih zala” i našeg Ivana Pvla II:”Krunca je Ritam života”, i navede: Krunica je stoljećima ćuvala obiteljsko zajedništvo, puls i sklad u Obitelji i u Društvu te lijek protiv zla i put do mira u nama i u društvu po nama!
    Samo vjera i molitva nas mogu spasiti i od ovih suvremenih, Sodoma i Gomora…

  2. Ante Luetić

    Zadar, taj hrvatski biser, je prvi rekao NE toj nezajažljivoj moralnoj, ljudskoj, estradnoj, civilizacijskoj, a nadasve roditeljskoj pornografiji. Hvala Zadre na primjeru- neka se i drugi sada dokažu!!!
    Jadno dijete će proći golgotu i ispaštati zbog njenih životnih ‘podviga’.
    Ante Luetić,Split

Odgovori

Skip to content