GORDAN MARAS: Zbogom pameti

Maras potvrdio odgovornost SDP-a za stvaranje skandala u hrvatskom nogometu

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras u svom najnovijem istupu u emisiji Novi dan na N1 televiziji iznova je potvrdio da i nije pretjerano inteligentna osoba.
SDP-ov dužnosnik koji izvan svoje stranke nema ni trenutka radnog staža, a čak je i vojni rok služio u SDP-u, neizravno je naime potvrdio da iza svih afera, od onog divljanja navijača u Malti do svastike na Poljudu stoji politička grupacija kojoj on pripada.

– Sada vam mogu ekskluzivno najaviti da ćemo HDZ maknuti iz sporta i nogometa u prvih šest mjeseci hrvatske vlade. Više neće maltretirati preko svojih poltrona Šukera i Mamića – rekao je Maras.

Plan rušenja ustavnog poretka – Milanović i Ostojić režiraju uhićenja sudaca Ustavnog suda!

Nije ostavio nikakve dvojbe niti o stavovima SDP-a vezanim za Dinamo.
-Nećemo ostaviti mogućnost da se izvrdavaju. Do sada nije bilo sankcija pa se nisu poštivali ni pozitivni propisi. Omogućit ćemo navijačima Dinama na tragu prijedloga Bišćana, Marića, Šimića i Šokote da biraju tko će voditi zagrebačku svetinju Dinamo – rekao je Maras.

O svastici na Poljudu, niti policijskoj istrazi, nije rekao niti riječi ali je zato, izjednačavajući Mamića s HDZ-om, političke oponente optužio za navodno teroriziranje navijača.

-Neće više biti jedne osobe koja će terorizirati navijače. Ako ga žele, neka ga izaberu i potvrde. A to je sve HDZ, Mamić u Dinamu je ono što im odgovara. Busaju se u prsa i drže ruku na srcu, a rade samo ono što odgovara njihovoj partiji. Sad kad smo posložili gospodarstvo, želimo urediti državu da nam bude na ponos, da dođem na stadion i da ne slušam ove stvari, već da navijači mogu navijati za svoj klub – zaključio je ministar.

Podsjetimo, skandali u hrvatskom nogometu otpočeli su izjavama Željka Jovanovića o “isušivanji močvare” u hrvatskom nogometu. Istodobno, taj isti Jovanović zažmirio je na oba oka kod paljenja hrvatske zastave na utakmici Hrvatske i Srbije u Beogradu.

M.M./hrsvijet.net

Odgovori

Skip to content