Isprani mladi mozgovi podržavaju post-porođajni pobačaj (do 5. godine)

Nikada do sada Sjedinjene Američke Države nisu imale predsjednika koji toliko promiče abortus i interese industrije abortusa, naročito Planned Parenthooda, a koji se toliko protivi svakom pokušaju zaštite prava nerođenih, pa čak i rođenih beba.

Ova je mladež vjerojatno izdanak njegovih škola i indoktrinacije koja se u njima provodi putem spolnog odgoja i LGBT programa o toleranciji i različitosti. Ovi studenti su krajnji rezultat dekadentnog procesa ulaska liberalne ideologije u škole i potčinjavanja škola mračnim ideološkim ciljevima pod krinkom zdravstvenih i građanskih odgoja.

U rujnu su članovi Demokratske stranke u američkom Senatu blokirali donošenje zakona o zaštiti beba koje se rode žive tijekom neuspjelog postupka abortusa po kojem je usmrćivanje bebe koja je preživjela abortus trebalo biti okarakterizirano kao teško ubojstvo (Born-Alive Abortion Survivors Protection Act). No, čak i da je prijedlog zakona dobio potrebnu većinu, ne bi postao zakon s obzirom da je predsjednik Barack Obama prethodno obećao da će ga osobno stopirati stavljanjem veta. Demokrati i predsjednik Obama tvrdili su da su bebe rođene žive nakon abortusa već dovoljno zakonski zaštićene (The born alive rule), što je nažalost daleko od istine sudeći prema svjedočanstvima osoba koje su čudom preživjele pobačaj i koja su se istovremeno odvijala pred Odborom za pravosuđe američkog Kongresa. U ovom tekstu se opisuje nevjerojatni eksperiment sa studentima Sveučilišta Texas o tome treba li zakonski zaštititi „pravo“ majke da ubije dijete NAKON rođenja.

Autor: Homunizam

Objava: 30. listopad, 2015.

Probudili smo se tek kada se s tzv. “zdravstvenim” odgojima seksualizacija spustila do djece osnovnoškolske dobi. Uz pomoć pomno upakiranih lažnoznačnih riječi liberali otimaju djeci djetinjstvo kako bi perveznjacima pripremili njihove žive igračke.

A što je s vrhom obrazovnog sustava, gdje sve počinje? Tamo se pod akademskim slobodama otvaraju teme koje će se tek pustiti u društvo. Homoseksualnost je prošlo svršeno vrijeme tamo. Danas je to razumijevanje za pedofile. Sveučilišta su potpuno preuzeli liberali.

Kakvi se mozgovi pune i uzgajaju na američkim sveučilištima vidi se po jednoj namještenoj anketi-peticiji za potporu studenata za POST-POROĐAJNI pobačaj (opet jedna gluporiječ poput istospolnog “braka”).

To bi značilo ubijanje djeteta nakon što se dijete rodi, pa sve do njegovog 5.rođendana. Nije definirano da li se isto traži komadanje “subjekta” kao kod pred-porođajnog pobačaja. (vidi: Krikovi iz maternice)

“Anketar” je tražio potpise studenata da podrže takav “pobačaj” za već rođenu djecu. Pogledajte cvijet američke inteligencije kako potpisuje peticiju da se omogući ubijanje djece do 5 godina starosti. “Ah, opet to grozno represivno zaostalo društvo nešto ne dopušta – i koči napredak. I opet neki ljudi ostaju na krivoj strani povijesti – te su liberali tu da ukažu na zatucanost.” Bilo bi najbolje da liberali najprije na samima sebi provedu sve što zagovaraju.

Liberali – ubojiti humanisti.

Da ne povjeruješ!

Evo videa:

https://youtu.be/92VOxknTtlM

Izvor: http://liveactionnews.org/four-non-religious-reasons-to-be-pro-life/

Najprije imate riječ koja godinama i generacijama znači jednu stvar. Onda liberali uz istu riječ prikrpe nešto sasvim novo. Tako smo dobili “istospolni BRAK”.

Sada evo POST-POROĐAJNI pobačaj. Opet jedan pojam tipa “drveno željezo”. Sve kako bi nešto ružno postalo prihvatljivije.

Sada su osobne zamjenice “on” i “ona” odjednom diskriminirajuće za ove liberalne luđake i izmišljaju nove. Ima li tome kraja?

Izvor: Homunizam

Odgovori

Skip to content