SDP-u zapelo: čini se da je MOST ipak od čvrstog materijala!

SDP počeo cviliti preko svojih medija: MOST nam diže živce i ide s HDZ-om
U pregovore s nama ušli su pro forma. Njihova je taktika jednostavna: žele nas iscrpiti nelogičnim zahtjevima ….zavapio je neimenovani izvor SDP-a

Pozivajući se na visokog insidera iz SDP-a današnji Globus objavio je na dvije stranice SDP-ov spin, pritisak na pregovarače iz MOST-a, a po svemu sudeći, lijeva medijska mašinerija mijenja smjer.

Tako se u današnjem broju citira neimenovani izvor s Iblerovog trga. “U pregovore s nama ušli su pro forma. Njihova je taktika jednostavna: žele nas iscrpiti nelogičnim zahtjevima pa, kada izgubimo živce, Petrov će izići pred kamere i izjaviti kako MOST nije imao izbora jer je HDZ pristao na reforme, a SDP odustao”, tvrdi utjecajni član koalicije Hrvatska raste.

Tekst počinje također s neprovjerljivim neimenovanim izvorom iz SDP-a koji je “zlovoljnim glasom u utorak poslijepodne opisao Globusu pregovore o formiranju koalicije s MOST-om.

“To je potpuno nedefinirana ekipa koja ponekad nije ni sama sigurna što hoće….” te neimenovani SDP-ovac pregovarače iz MOST-a proglašava “čudnim likovima”.

SDP-ova strategija “kokošarske” vlade je jasna, otrgnuti dio MOST-a i onda pošto-poto sklepati nekakvu većinu u Saboru samo da se ostane na vlasti.

Mašinerija je, očito krenula, a to samo govori da su u SDP-u zbilja tanki živci i da nisu uspjeli otrgnuti ni komadičak MOST-a, osim što su se, kao u filmu Slobodana Šijana, naslonili na ogradu zvanu Prgomet i …. zaplivali ispod Mosta.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content