AMERIČKI GENERAL DAVID PETRAEUS: Ne ulazite u Siriju, niste dorasli ruskom superoružju (VIDEO)

Jedan od najčuvenijih američkih generala, David Petraeus, izdao je javno upozorenje da se ne šalju kopnene snage u Siriju. On je naveo da bi se na taj način američka vojska suočila s brojnim opasnostima s kojima bi teško mogla izić na kraj.

Stvar je u tome što Rusi danas posjeduju oružje kojem američka tehnologija nije dorasla i s kojim ne može mjeriti na bojnom polju. Američka vojska ne može pobijedit u kopnenom sukobu s ruskim snagama.

Rusija je nedavno otkrila nova oružja koja do sada nisu bila prikazana u javnosti. Jedan od njih je sustav Krasuha-4. On predstavlja “mobilni elektronički ratni sustav koji ometa špijunske satelite, kopnene radare i zračne AWACS sustave. On također može trajno oštetiti elektroničku opremu i komunikacijske sustave

Zatim je tu i borbeni zrakoplov opremljen nevidljivom plazmom koju je Tesla otkrio u svojim eksperimentima. Ovo rusko superoružje je jače od svega što SAD i NATO posjeduju.

U pitanju je Sukhoi PAK FA, avion pete generacije koji je Rusija razvila kako bi mogao natjecati s američkim avionima F-22 Raptor i F-35 Lightning II.

SAD više ne mogu koristiti ni svoje zračne snage kako bi uništile ruske kopnene snage jer su Rusi u Siriju doveli najnovije i najnaprednije PVO sustave na svijetu. Oni se službeno nazivaju S-400, a mnogi ih zovu “čudovište”.

russia-S-400-air-defense-system
S-400 može pratiti i napasti maksimalno 300 meta istovremeno na visini do 60 kilometara iznad površine Zemlje. Drugim riječima, letenje blizu ovog PVO sustava je ravno samoubojstvu. Ovaj sustav je mobilan a za rukovanje su potrebna samo 3 vojnika.

Amerikanci su se naročito uplašili ruske vojske kada su slučajno saznali da su Rusi razvili nuklearni torpedo koji može zbriše čitave obalne gradove SAD stvarajući velike količine radioaktivnog zračenja i ogromne tsunamije visine do 500 metara!

Neki vjeruju da je ova vijest namjerno procurila u medije kako bi Rusi upozorili Amerikance da nisu u nuklearnoj prednosti. SAD nemaju nikakav odgovor na ovo najsuvremenije i najrazornije oružje.

https://youtu.be/Wq6d1EqCzP0

Izvor: croative.net

Odgovori

Skip to content