DJEČAKU UKRALI BOŽIĆ: Umjesto konzole dobio je komad drva

Scott Lundy (9) očekivao je PlayStation 4, no u kutiji je bio komad drveta uz lascivnu poruku. U trgovini su rekli kako se takve stvari nekad događaju

Scott Lundy (9) iz Massachusettsa za Božić je od Djeda Mraza tražio samo PlayStation 4, tako da je razumljivo da je vikao od sreće kad je vidio konzolu pod borom. No, “najbolji Božić” ubrzo se pretvorio u očaj jer je u kutiji umjesto konzole bio komad drveta izrezan u obliku PlayStationa. Da bi stvar bila još gora, netko je na drvu nacrtao penis i ostavio poruku ‘od k… s ljubavlju’.

Mališan je Božić proveo u suzama, ispričala je njegova majka, koja je na Facebooku i podijelila slike lažne konzole. Roditelji su se obratili trgovini gdje je konzola kupljena te su umjesto lažne dobili pravu s igrom koja je trebala biti u paketu, ali i dodatni poklon bon.

Na pitanje kako se uopće tako nešto moglo dogoditi, dječakov otac Brian ispričao je za Fox da su mu u dućanu rekli da se ovo događa ponekad i da se jednostavno nose s time. Lundyjevi su bili jedini koji su zamijenili konzolu, ali kaže da bi se moglo raditi o nizu spački, jer je drvenu konzolu dobio i rođakov prijatelj.

Jedna od teorija je da je netko kupio konzolu i vratio je s komadom drva te zadržao novac, no kako je konzola izgledala savršeno zapakirana, u trgovini će istražiti cijeli slučaj.

Izvor: 24sata.hr

Odgovori

Skip to content