DOK SVIJET ŠUTI STRAVIČNO ŽRTVOVANJE DJECE TRAJE!

‘Svećenici’ u bijelom prinose Mamonu krvnu žrtvu i onda i sada.

Papa je otvorio Godinu milosrđa. Jedna od najvažnijih stvari za mnoge majke je da prema Papinoj odluci ovih godinu dana mogu dobiti odrješenje grijeha abortusa kod svakog svećenika, a ne kako je to uobičajeno, samo kod biskupa ili njegovog delegata.

Mnoge majke svoj život provode u tami, sramu i tuzi ali i strahu od ispovijedi. Sada je pravo vrijeme za promjenu života, za zacijeljivanje rana Božanskim milosrđem.

Također, u trenutku kada iza sebe imamo milijune usmrćene nerođene djece vrijeme je da svratimo pažnju na zaštitnicu nerođenih, Gospu iz Guadalupe koja se slavi 12. prosinca.

Priča o ovoj Gospi je čudesna. Ona se ukazala meksičkom seljaku Juanu Diegu u tri navrata; 9., 10. i 12. prosinca 1531. godine. u doba kad su se još prinosile žrtve djece po starom astečkom običaju, na zastrašujuć način – vađenjem dječjeg srca. Gospa se Diegu pojavila kao trudna astečka žena i progovorila na njegovom astečkom jeziku kojeg je razumio. Kao znak stvarnog prisustva ostavila je pred njegovim nogama pregršt latica crvene ruže koje je on skupio u svoju grubu haljinu i odnio svećeniku kao dokaz. Dok je vadio ruže iz tunike, na tunici se ocrtao lik buduće Gospe iz Guadalupe, uokviren ružama. Siromašni Diego i svećenik pali su na koljena pred tim svjedočanstvom i to je bio početak velikog obraćenja asteškog, poganskog naroda na kršćanstvo a utjecalo je i na prestanak krvne žrtve u Meksiku.

Gospa-Guadalupska-630x413

Petsto godina poslije na blagdan Gospe od Guadalupe, u Torontu uhićena je jedna žena jer je išla u kliniku za abortuse s torbom punom ružinih latica i s letcima koji govore protiv abortusa. Maria Wagner ušla je u strogo kontroliranu kliniku jer je željela razgovarati sa ženama koje su čekale pred vratima. Na pitanje zašto je učinila taj ‘strašan krimen’ odgovorila je: ‘Gospa od Gudalupe je razgovarala s Diegom na jeziku koji on razumije, tako sam i ja željela razgovarati sa ženama jezikom srca.’ Kad su je odvodili, po hodnicima klinike ostali su razbacani tragovi crvenih ružinih latica a nekoliko majki odustalo je od planiranog abortusa.

Pravo je vrijeme da se zapitamo što se promijenilo unazad 500 godina? Djeci se vade srca kao i onda u strogo kontroliranim ritualima. Promijenilo se samo mjesto radnje. ‘Svećenici’ u bijelom prinose Mamonu krvnu žrtvu, i onda, i sada. Onda javno pred stotinama očiju podno astečke piramide, sada tajno i skrivećki unutar piramide, unutar grobnice moćnika i današnjih faraona.

U svijetu je od 1980. godine pa sve do dana današnjeg, na ovaj mučan način (trganjem, komadanjem, usisavanjem) ritualno ubijena 1 milijarda, 335 milijuna, 241 tisuća djece! Samo ove godine ubijeno ih je 15 milijuna 423 tisuće i 400, a samo na današnji dan ubijeno ih je preko 43 tisuće, dok je za vrijeme pisanja ovog teksta ubijeno oko 1000 djece.

Autor: Zrinka Kasapić/dnevno.hr

Odgovori

Skip to content