OČAJ MEĐU LIJEVIM MEDIJIMA I AKTIVISTIMA: Hejteri, gdje ste bili kad se išlo s Milanovićem?

KULMINACIJA HAJKE NA MOST – Nije li zanimljivo da se lampaši nisu palili, čitabe i pisamca razočaranih birača nisu ostavljala pred Mostom, kad je dogovor išao prema tripartitnoj Vladi ili SDP-u?

Nevjerojatna hajka lijevih medija, aktivista, građanskih akcija, društvenih komentatora s lijevog bloka nakon što je Božo Petrov odlučio ići u formiranje Vlade s HDZ-om.

Prenose se komentari ”razočaranih birača Mosta” s Mostove Facebook stranice. Organiziraju se prosvjedi građana, traži se vraćanje glasa. S naslovnica vrište riječi ”prijevara, razočaranje, sramota”.

Nije li zanimljivo da se lampaši nisu palili, a čitabe i pisamca nisu ostavljala pred vratima Mosta, kad je dogovor išao prema tripartitnoj Vladi ili SDP-u?

Samo kada bi vjetar krenuo prema Domoljubnoj koaliciji, odjednom bi se stvorile poruke nezadovoljnika. Citiraju ih u vijestima na nacionalnim televizijama. Taman kao da su birači Mosta glavni neprijatelji Karamarka. Pa su odjednom u Mostu sami licemjeri i lažovi, prevaranti, sramota, kukavice, izdajice, razočaranje, stoka, kurve, prodane duše, igrači, pijuni, izrodi, HDZ-ov ispljuvak. Oni su ”Fuj, fuj, fuj”. To nikako nisu bili dok je na pomolu bio brak s Milanovićem.

Lijevi puleni su mašineriju dobro upregnuli, trola se na sve strane. Pritisak je nemoguć.

Gdje su bili svi ti razočarani građani, birači, trolovi u subotu navečer, kad se vjerovalo da će vladu formirati Zoran Milanović?! Nigdje nikoga, muk, cenzura. Bilo ih je, bilo, ali ne u medijima. Bilo ih je na Facebooku more. ”Ljudi su glasali za Most jer su htjeli promjene, a ne ponovno Kukurikavce”, bio je čest komentar.

Bilo je raznih negativnih komentara na zidu Mosta i Mostovaca. Ali onda nisu odgovarali lijevoj strani pa ih se nije citiralo.

Kakva nedosljednost i licemjerstvo. Fuj, fuj, fuj!

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content