ROBERT PODOLNJAK:Tužit ću Jutarnji zbog laži i klevete!

Danas sam zabrinutiji za svoju zemlju više nego ikada ranije.

Danas je objavljen vrlo ružan veliki tekst u Jutarnjem u kojem se želi diskreditirati ne samo mene nego i moju suprugu. Objavljeno je brdo laži, a novinarka mene nije ni zvala, objavio je to na svojoj Facebook stranici Robert Podolnjak.

Naravno, tužit ćemo Jutarnji zbog klevete, jer su iznijeli laži, ali njima je to očito nevažno. Oni su cilj postigli sada, a dok sudski proces završi to politički neće više biti važno. Trebao sam znati da smo mi u MOST-u dirnuli u osinje gnijezdo, da smo potpuno poremetili pravila političke igre na ovim prostorima u posljednjih 25 godina i da nas jednostavno treba na svaki mogući način diskreditirati.

Pritom se ne biraju sredstva. Vodi se otvoreni rat oko vlasti u državi. Proturaju se ustavne interpretacije koje bi ovoj ili onoj strani omogućile prednost. Sve državne institucije – sabor, vlada, predsjednica i ustavni sud dovode se u potencijalni ustavni sukob koji bi zemlju mogao dovesti do krize kompletne državne vlasti. A mediji u tome igraju vrlo važnu ulogu. Danas sam zabrinutiji za svoju zemlju više nego ikada ranije.

Izvor: politikaplus.com

Odgovori

Skip to content