TIHOMIR DUJMOVIĆ: Sada je kristalno jasno da je Milanović izgubio ključnu bitku i da će se vrlo brzo preseliti iz Banskih dvora

Politički analitičar Tihomir Dujmović smatra da posljednje izjave Zorana Milanovića pokazuju kako je kristalno jasno da je izgubio ključnu bitku i da će se vrlo brzo preseliti iz Banskih dvora.

-Zoran Milanović evidentno je izgubio živce i njemu je sada kristalno jasno da je izgubio ključnu bitku i da će se vrlo brzo preseliti iz Banskih dvora. U trenutku kad je izgubio žice, on kao ranjena zvijer grize na sve strane. Ako Zoran Milanović ima neku informaciju da je netko nekom prijetio ubojstvom, onda je dužan otići na policiju to prijaviti. Ako ne, na nama je da zaključimo da laže – istaknuo je Dujmović u izjavi za Direktno.hr.

Zamjena teza po kojoj Milanović ne prekida pregovore s MOST-om nego s HDZ-om po Dujmoviću je nešto “najblesavije što je čuo”.

-Nije HDZ postavio nikakav preduvjet SDP-u, nego MOST. Nije HDZ-ov preduvjet nestranački premijer, nego MOST-ov, kao i tripartitna Vlada. Kako pametan i školovan čovjek s pristojnim kvocijentom inteligencije može izvaliti ovakvu glupost? Odgovor je jasan, on naprosto misli da je ovaj narod dovoljno blesav da će progutati ovakvu podvalu – pojasnio je Dujmović.

Ponovio je ranije napisanu tvrdnju da “Karamarko sada ima set-meč loptu”

-Milanović je odbio MOST i sada je na njima da uz HDZ prekinu ovu sapunicu. Kako sam već napisao, mislim da set i meč ima Tomislav Karamarko – zaključio je Dujmović.

Podsjetimo, Milanović je nakon jučerašnjega sastanka Glavnog odbora SDP-a kazao kako oni odbili Most, nego HDZ, optužujući HDZ i za navodni pokušaj “likvidacije Mosta”.

-To nije odbijanje, nastavljamo razgovarati što se nas tiče. Most će sam rezimirati tko ih je stvarno odbio, tko ih je ponizio, tko ih je pokušao likvidirati, tko ih ruši u njihovim sredinama, a tko im je partner i prijatelj i tko nudi suradnju”, kazao je Milanović.

Izvor: hrsvijet.net

Odgovori

Skip to content