AMERIKA DOSLOVNO IDE KVRAGU: Održana sotonska ceremonija na mjestu gdje su bile žive jaslice! (VIDEO)

OBAMA ODOBRIO CEREMONIJU! – ŠAMAR KRŠĆANIMA! SOTONSKA ceremonija namjerno održana na mjestu gdje su bile ŽIVE JASLICE! 

Govor na ovome skupu započeo je riječima “Zdravo drugovi. Zdravo sestre i braćo. Zdravo Sotono. Okupili smo se ovdje kako bismo proslavili duh čovječanstva i zoru novog američkog doba…”

Baš u predbožićno vrijeme Đavolji hram u Detroitu (op.a. The Satanic Temple Detroit) održao je sotonsku svečanost u Lansingu, Michiganu. Ovaj čin održali su pred zgradom izvršne i zakonodavne vlasti u Michiganu.

Članovi tzv. Đavoljeg hrama bili su odjeveni u crno i držali su crne i bijele američke zastave. Kako javljaju svjetski mediji, ova ”ceremonija” održana je pod pokroviteljstvom američkog kabineta i Kongresa. (op.a. Kongres ima zakonodavnu vlast u SAD-u, dok trenutno izvršnu vlast ima Barack Obama).

Ovaj događaj nije slučajno održan prije samog slavlja Kristova rođenja. Sotonisti su, naime, odlučili odgovoriti republikanskom predsjedničkom kandidatu Ted Cruzu.

Naime, pristaše Ted Cruza ranije ovog mjeseca uprizorili su žive jaslice i slavili Boga pjevajući kršćanske pjesme. Zbog navedenoga članovi Đavoljeg hrama namjerno su na istom mjestu održali sotonsku svečanost.

Pogledajte dio govora:

đavle
Đavolji hram poručuje kako njihova ceremonija nije bila anti-kršćanski prosvjed već demonstracija religijskog pluraliteta kao i pokazivanje stava protiv kršenja odvojenosti crkve i države u vladi.

Govor na ovome skupu je započeo riječima “Zdravo drugovi. Zdravo sestre i braćo. Zdravo Sotono. Okupili smo se ovdje kako bi proslavili duh čovječanstva i zoru novog američkog doba …”. Naravno, kako bi do kraja uprizorili svoj inat, sotonisti su kraj svoje ceremonije zapečatili poljupcem između dva muškarca.

geeeeeeeeeej
Ako želite pogledajte video ovoga skupa i recite nam mislite li da je ovo znak da Amerika (doslovno) ide u pakao.

https://youtu.be/IJiw5Z5zSy8

Podsjetimo, u srpnju ove godine svjetski su se mediji raspisali o bizarnom događaju otkrivanja spomenika sotoni u Detroitu, iza čega stoji organizacija ‘sotonin hram’.

Tako je otkriven brončan spomenik koji ima ljudsko tijelo, kozju glavu i krila, a koja predstavlja Bafometa, božanstvo čiji se kult raširio u 19. st., a čiji se lik izjednačava sa sotonom. U ovoj verziji pored njega su statue djece koje u njega gledaju kao u božanstvo, a organizatori se nadaju da će mjesto postavljanja biti pogodno za ‘meditaciju’.

satan

Prvotno je zamišljeno da će se ova skulptura postaviti u Oklahomi pokraj spomenika 10 Božjih zapovijedi, ali su organizatori u tome sudski onemogućeni…

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content