DESET IMENA: Velika čistka u Realu; na crnoj listi i najveće zvijezde

Prema pisanju španjolskih medija predsjednik madridskog Reala Florentino Perez priprema veliku čistku, a nisu sigurne ni najveće zvijezde kluba

Kako piše španjolski Sport prvom čovjeku je dosta neuspjeha momčadi te je odlučio napraviti pravu revoluciju uoči sezone 2016/17. Perez je konačno shvatio kako je izgubio bitku protiv sportskog projekta Barcelone i želi napraviti radikalni zaokret u svojoj politici.

Prvi na popisu za odstrel je trener Rafael Benitez koji mnogima nije sjeo, a on najvjerojatnije neće doživjeti ni kraj ove sezone.

Zatim na crnoj listi slijede igrači, nih devet, a odskače ime Cristiana Ronalda koji je za svojeg boravka u Madridu srušio brojne rekorde, ali se i zamjerio mnogima.

Tu su još Benzema, Kroos, Keylor Navas, Jesse, Isco, Arbeloa, Čerišev te Sergio Ramos koji može ići ako dođe ponuda od 40 milijuna eura.

Hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić se ne spominju, trebali bi preživjeti čistku, a u novom Realu njima bi se kao pojačanja, prema Perezovim željama, trebali pridružiti David De Gea, Robert Lewandowski i Eden Hazard.

Izvor: tportal.hr

Odgovori

Skip to content