Antun BABIĆ: Komunisti i Jugoslaveni žele srušiti tek izabranu Vladu Republike Hrvatske

Trebat će nešto više od bolesti srca da me spriječi u domoljubnim akcijama u ovim teškim vremenima. Jučer popodne sam izišao iz bolnice, a danas sam već aktivno sudjelovao na povijesnoj Godišnjoj skupštini Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta, o čemu ću nešto više napisati sutra, piše Antun Babić

Jučer sam dobio vijest da sam postao punopravni član Udruge Hrvatski novinari i publicisti. Jedan od vodećih članova te Udruge je i hrabri novinar Marko Jurič sa Z1 koji je objavio kako pravoslavni “sveštenici” iz Zagreba pjevaju četničke pjesme u Chicagu i na temelju toga upozorio kako se ti isti “sveštenici” nalaze na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Zbog tog upozorenja Vijeće za elektroničke medije, koje vodi poznata komunistička komesarka Mirjana Rakić, zabranilo je emitiranje programa Z1 na tri dana.

Prije odlaska u bolnicu dao sam izjavu odličnom mladom novinaru Z1 Tomislavu Radniću, u kojoj sam najoštrije osudio zabranu emitiranja programa na Z1. Žao mi je što prošlog utorka nisam, zbog bolesti, mogao biti nazočan na velikom prosvjedu, koji neojugoslaveni i neokomunisti, od novinara do SDP-ovih političara, nazivaju fašističkim maršom zbog nekoliko uzvika Za dom spremni. Tko ima pravo nazvati pet tisuća ljudi u mirnom i dostojanstvenom prosvjedu zbog drakonske kazne, neprimjerene u demokratskim društvima jednoj televiziji, samo zato što je manji broj nazočnih uzvikivao Za dom spremni? Nisam za to da se našim neprijateljima dade bilo kakav izgovor za njihovo širenje propalog komunizma i propale komunističke države, ali histerija i haranga koju sada provode zbog tog prosvjeda prešli su svaku mjeru.

Možda je to i dobro? Naime nova domoljubna Vlada na Markovom trgu mora biti još svjesnija da o njezinom uspjehu ili neuspjehu ovisi hoće li se ponovno na vlast u Hrvatskoj vratiti ne samo komunizmam u fašističkom ruhu, nego i staljinizam u kojem će ubijati i zatvarati hrvatske domoljube koji samo traže slobodu javnog govora i brane pravo hrvatskog naroda na svoju samostalnu hrvatsku državu. Nadam se da su na Markovog trgu toga potpuno svjesni i da će u upravljanju državom zatražiti daleko širu pomoć stručnih i sposobnih domoljuba nego što su to, za sada, učinili. MOST ne smije biti prepreka koja će Hrvatsku ponovno baciti na koljena.

mr. Antun Babić

Izvor: kamenjar.com

Odgovori

Skip to content