GJENERO: Milanovića treba ignorirati!

Milanović uživa što svaki njegov redikulozni istup nailazi na tako veliki odjek, treba ga ignorirati. To jedino ne mogu njegovi stranački drugovi koji ga mogu podnositi ili izabrati novo stranačko vodstvo, rekao je Gjenero

Politički analitičar Davor Gjenero komentirao je za direktno.hr današnji istup na društvenim mrežama tehničkog premijera Zorana Milanovića i njegovog komentara o ‘slučajnom premijeru’.

Gjenero nije bio naklon Milanoviću, te je jasno protumačio njegovu političku igru.

“Meni se čini da je izlišno komentirati to što Milanović govori. S obzirom da je bivši predsjednik Vlade, bori se za opstanak na mjestu predsjednika stranke. Milanović uživa što svaki njegov redikulozni istup nailazi na tako veliki odjek, jedino što građanska demokratska država može raditi u odnosu na njega je ignoriranje. Jedino ga ne mogu ignorirati njegovi stranački drugovi koji ga moraju podnositi ili izabrati novo stranačko vodstvo”, jasno je rekao Gjenero.

Osvrnuo se i na Milanovićevu rečenicu da je ‘spreman preuzeti vlast bez izbora’.

“Tom rečenicom je potvrdio da je Petrov bio u pravu kad je prekinuo pregovore! Iz te rečenice je jasno da je sve vrijeme imao plan otimanja još ponekog zastupnika iz Mosta i stvaranja parlamentarne većine na taj način da se Most kao politička opcija uništi. To je samo potvrda toga i svo prenemaganje, sve tvrdnje da njemu nisu jasni stvarni razlozi prekida pregovora, nakon ove rečenice padaju u vodu”, zaključio je Gjenero za direktno.hr.

Izvor:direktno.hr

Odgovori

Skip to content