UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA: Prije nekoliko dana razapet je čovjek zbog vjere u Isusa Krista!

‘No prije svega toga podignut će na vas ruke i progoniti vas, predavati vas u sinagoge i tamnice!’

Godine 2014. kršćani su bili suočeni s najgorim progonima u modernoj povijesti, tako je govorila organizacija ‘Open Doors USA’ koja je pratila progon kršćana. Međutim, kako sada govore u novom izvještaju, 2015. godina nadmašila je prethodnu godinu i broj progonjenih kršćana porastao je na svakom kontinentu u svim oblicima, a što je najstrašnije od svega, ova organizacija dalje upozorava, da se najgori progoni za kršćane tek očekuju. S druge strane zaključak najnovijeg izvještaja pod nazivom ‘Progonjeni i zaboravljeni’ koji je objavio Daily Mail također upozorava na strahote koje u ovo moderno doba ‘tolerancije’ prolaze kršćani diljem svijeta. Od stravičnih pokolja do progona i to u tolikoj mjeri da kršćani doslovce nestaju s Bliskog istoka.

Prije nekoliko dana, Joshua Moses, kršćanin iz Libije na svom Facebook profilu objavio je fotografiju koja je podosta uznemirujuća, a objavio ju je zato da bi se svijet napokon suočio sa stravičnim ‘krikom stvarnosti’. Objavio je razapetog kršćanina za kojeg je rekao da je razapet pred očima svoje djece.

‘On je danas razapet u Libiji jer je kršćanin. Ubijen je na očigled svoje djece. Molim se da ovaj svijet postane bolji, a moje srce je sada s obitelji ovog kršćanskog čovjeka koji nije zaslužio da bude ubijen na ovakav način’ – napisao je Moses na Facebooku i zamolio ljude da prosljeđuju ovu fotografiju kako bi se svijetom proširila mučna istina o razapetom Kristu kojeg ovaj svijet i dalje muči, razapinje, progoni i to preko čovjeka kojeg Krist neopisivo ljubi. Ova uznemirujuća fotografija pokrenula je lavinu komentara a proslijeđena je više od 38 tisuća puta.

progoni1
“No prije svega toga podignut će na vas ruke i progoniti vas, predavati vas u sinagoge i tamnice. Vući će vas pred kraljeve i upravitelje zbog imena mojega.’ (Lk 21,12)

U dva tisućljeća postojanja kršćanstva zbog vjere ih je ubijeno sedamdeset milijuna, no od ukupnog broja ubijenih 45 milijuna (oko 65 posto) su mučenici dvadesetog stoljeća. Ako vam ove brojke izgledaju nevjerojatno i zastrašujuće, možda su još dramatičnije one koje se odnose na kršćane u svijetu danas: Trenutno oko 160 tisuća kršćana godišnje bivaju ubijani zbog njihove vjere u Isusa Krista. Od 200 do 250 milijuna su svakodnevno progonjeni zbog vlastite vjere, dok ih 400 milijuna živi pod snažnim redukcijama i osporavanjima vjerskih sloboda. Kršćani, znate li vi to? Širite istinu!

Izvor: dnevno.hr

Odgovori

Skip to content