MALIĆ: Kalašnjikov kojim se pucalo po Bruxellesu najvjerojatnije je iz RH

U emisiji Bujica Osječke TV urednika i voditelja Velimira Bujanca gostovao je istraživački novinar Gordan Malić. Tema emisije bili su rabljeni MIG-ovi kupljeni za vrijeme SDP-ovog mandata.

Nezavisni istraživački novinar Gordan Malić u Bujici Osječke televizije komentirao je do sada najveću aferu bivše SDP-ove vlasti – pljačku 150 milijuna kuna na lažnom remontu MIG-ova u Ukrajini. Za skandal je izravno optužio bivšeg ministra obrane Antu Kotromanovića: “Kotromanović se pravi nevješt kao da ne zna o čemu se radi… Ispada da je provjeravao stvar dvije i pol godine, a on je prva i zadnja osoba u liniji odgovornosti! Suodgovoran je i bivši načelnik Glavnog stožera Drago Lovrić, a iznad njih je samo Milanović!”

Malić je komentirao i činjenicu da se Kotromanović trenutačno nalazi u Americi i da cijeli slučaj komentira sa „sigurne udaljenosti“: – Kotromanovića prate ozbiljni skandali. Ponovo je otputovao u Ameriku, a koliko ja znam, SAD nema običaj izručivanja osoba optuženih za gospodarski kriminal…

Cijelu emisiju pogledajte ovdje.

Odgovori

Skip to content