BUJICA: Ž. Markić o Vesni Pusić i Indexu (video)

„Vesna Pusić je loš kandidat i loše će predstavljati Hrvatsku. Pa silovanim je ženama iz Vukovara rekla da će im izrazit suosjećanje kad uđu u gay pride. Dodijelila je više od 200 000 kuna udruzi u čijem je Upravnom odboru njezin brat. Koji razlog može biti da se njena kandidatura ne opozove? Bolje za Hrvatsku da uopće nema kandidata. Svi su suodgovorni što nisu zatražili povlačenje kandidature“, ocijenila je predsjednica udruge U ime obitelji Željka Markić večeras u Bujici.

Komentirala je i tekst portala Index.hr objavljen 14. travnja pod nazvimo Mrtvaci uživo: Katoličke nekrofilske orgije su najluđi show na HRT-u.

„Taj portal poznat je po vrijeđanjima svih neistomišljenika, no glavno je pitanje zašto ga se ne kažnjava zbog toga. Indeks sustavno vrijeđa i žene, no očekujem da institucije obave svoj posao i pošalju poruku da nikome nije dopušteno vrijeđati ljude koji se ne slažu s nekim stavovima“, naglasio je Markić, dodavši da je sustavnom vrijeđanju na tom portalu i sličnim medijima „političari dali dozvolu za progon svojom politikom što je neprihvatljivo.

Odgovori

Skip to content