BUJANEC RAZOTKRIVA LEKOVIĆEVE PRLJAVE IGRE: ‘Nije se javljao kada je Kulturnjake slao pred stan Hasanbegoviću’

Uopće me na zanima što govori Saša Leković! Već sam više puta izjavio da nisam član tog tzv. Hrvatskog novinarskog društva niti priznajem njihovu nadležnost za moj rad

Povodom priopćenja HND-a o Bujici i Rene Bitorajcu, koje je potpisao Saša Leković, izjavu za naš portal dao je Velimir Bujanec, urednik Bujice, donosi Direktno .hr.

Uopće me ne zanima što govori Saša Leković! Već sam više puta izjavio da nisam član tog tzv. Hrvatskog novinarskog društva niti priznajem njihovu nadležnost za moj rad.

Što se tiče gospodina Bitorajca, u Bujici smo razmatrali moguće motive za njegov video-uradak koji je objavio na YouTubu. Nitko nije snimao njegov stan niti ga je itko ugrožavao našim novinarskim radom. U prilogu smo emitirali snimke zgrade u Vodnikovoj, iz koje su godine 1945. izbačene obitelji s djecom.

Ići nekome pred stan nije naša praksa i to najoštrije osuđujem, ali i upozoravam na dvostruka mjerila: Saša Leković nije se javio ovakvim priopćenjem kada je tzv. Kulturnjake 2016. poslao na kućnu adresu ministra Hasanbegovića.

Osim toga, mnogi drugi mediji stotine puta objavili su adrese različitih javnih osoba. Koliko puta se jedan od ponajboljih hrvatskih novinara Andrija Jarak javio ispred nečije kućne adrese?! Pa i Zdravko Mamić, Ivo Sanader, Jadranka Kosor, Tomo Horvatinčić, Josip Radeljak, Željka Markić, ali i mnogi glumci, redatelji, odvjetnici, poduzetnici, glazbenici imaju obitelji, a njihove se kuće i stanovi javno objavljuju u raznim kontekstima. Kako to da Leković nije jednako reagirao kada se javno objavljivao stan i adresa Marka Perkovića Thompsona, koji ima petero djece!?

Na pitanje o Bitorajcu i njegovom nastupu na N1 televiziji, Bujanec nam je rekao da je polemiku o njemu završio karikaturom na svojoj facebook stranici, donosi portal Direktno.hr.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content