GJENERO: Predsjednica se ponijela državnički

Predsjednici nakon govora neće biti lako, ponijela se državnički

Oni kojima nije u interesu racionalan politički proces unutar zemlje – napadat će ju. Ona pokušava doista govoriti onako kako predsjednik mora govoriti, kazao je Gjenero

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović jučer se obratila naciji potaknuta sve većim podjelama u društvu. Njeno je obraćanje za Direktno hr. komentirao politički analitičar Davor Gjenero.

Gjenero nastup Predsjednice ocjenjuje pametnim i razumnim, a njena je poruka, kako kaže, stigla u zadnji čas.

“Predsjednica Republike ponaša se državnički, ozbiljno i odgovorno. Ocijenila je dobar trenutak kad je na neki način zadnji čas da se nešto kaže. Rekla je na pristojan, pametan, razuman način”, kazao je Gjenero.

Politički analitičar očekuje da Grabar-Kitarović nakon ovog govora neće biti nimalo lako.

“Oni kojima nije u interesu racionalan politički proces unutar zemlje – napadat će ju. Njena pozicija sad je teška, ona će biti na neki način napadana i s lijeva i s desna. Ona pokušava doista govoriti onako kako predsjednik mora govoriti, dakle u ime cijelog političkog naroda”, smatra Gjenero.

Pozvao je javnost da podrži Predsjednicu.

“Budući da je jasno da neće imati potporu u političkoj klasi – bilo bi dobro da ju ima u javnosti i da ju ima unutar političkog naroda”, rekao nam je Davor Gjenero.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content