KAKVA JE SURADNJA MOGUĆA S OVAKVIMA Vučićev ‘ministar za Hrvatsku’ brutalno napao hrvatsku Vladu

Vučićev ‘ministar za Hrvatsku’ brutalno napao hrvatsku Vladu: ‘Izabrali ste ustašku stranu!’

Aleksandar Vulin, srpski ministar rada, kojemu je ipak primarni posao komentirati događaje u Hrvatskoj, oštro je reagirao na komemoraciju u Bleiburgu i zatražio od svjetske javnosti i EU da se izjasne o politici Hrvatske i da potomcima jasenovačkih žrtava kažu hoće li kazniti i zaustaviti vrijeđanje žrtava.

– Licemjerna igra je gotova, neiskreni obilzak Jasenovca bio je samo opravdanje hrvatskog rukovodstva za iskrenu žalost na grobovima zločinaca – istaknuo je Vulin u pisanoj izjavi Tanjugu.

– Ne mogu se izjednačiti zaklana jasenovačka djeca i oni koji su ih klali. Ne može se slaviti ustaštvo, a ne biti ustaša. Nijedno zaklano jasenovačko dijete nije bilo krivo, kao što nijedan streljani ustaša nije bio nevin.

– Polaganjem vijenaca na grob streljanim ustašama u Bleiburgu rukovodstvo Hrvatske bespovratno i javno izabralo stranu – ustašku. U državi u kojoj ima opravdanja za državnu ceremoniju na ustaškim grobovima ne može biti mjesta za sjećanje na njihove žrtve. Gdje ima mjesta za mrtve ustaše nema i mjesta za žive Srbe.

Izvor: ovdje

 

1 comment

  1. MOLOTOV

    Kako nije moguća suradnja s dragom nam zemljom Nedođijom ? Pa zar im naši pizdeki nisu sinoć dali svih 12 bodova na tzv. Eorosongu ?! Želim da se objave imena hrvatskih pizda (u smislu karakternih osobina) koji su častili Nedođiju s 12 bodova, tek da se zna koji su to ljigavci !!!

Odgovori

Skip to content