HEROJI UVIJEK ZNAJU NAJBOLJE: ‘Branitelji, Milanović sprovodi najavljeni pakao, a mi šutimo?!’

“Nasljednici ubojica s križnih puteva, SDP i projugoslavenski mediji u rušenju su hrvatske države”, naslov je pisma koje je pristiglo s Banovine.

Evo o čemu govori u nastavku:

“Sramotno da oni koji su 1990 godine napustili sabor, oni koji nisu nikada htjeli hrvatsku državu, oni koji su predali oružje i razoružali Hrvatsku, taj komunistički ološ, dno dna ljudskosti, izdajnici svog hrvatskog naroda ruše temelje države, ruše stranku dr.Franje Tuđmana i hrvatskog naroda – HDZ. Ta sljednica SKJ s projugoslavenskim medijima od samog početka formiranja Vlade i prošlih izbora, provodi prljavu kampanju i blokadu rada Vlade na čelu s domoljubnom koalicijom, a svesrdnu pomoć u tome daje joj truli Most. Most na čelu s psihijatrom Božom Petrovom. U nedalekoj prošlosti vidio sam, a hrvatski narod dobro je osjetio što su ti psihijatri u stanju učiniti (primjerice Karadžić i Rašković). Koliko je nas branitelja izranjavano i pobijeno provođenjem njihove psihoterapije?

Služe se udbaškim metodama, podmetanjima i lažima u medijima poput “Nacionala” te lažima glavnog urednika Berislava Jelinića. Njihove metode su: lagati, optužiti i presuditi. Ne piše taj Jelinić o aferama našmrkanog Milanovića, ili o vožnji helikopterom u Rijeku istoga. Ne piše o 100 milijardi novonastaloga duga ostavljenog od crvene bagre. Ne pita se i ne piše taj Jelinić, a i VL, Jutarnji list ili, pak, 24 sata o aferi Krešimira Milanovića u otkupu zlata, o aferi HŽ Cargo Hajdaša Dončića, o aferi Zmajlovića “towera”, o aferi Ranka Ostojića i načelnikovom sinu PU-zagrebačke Sašu Burušiću (otac Goran Burušić, načelnik).

U toj aferi je 50 ljudi, a da bi se spasio sin načelnika Saša Burušić, završilo u istražnom zatvoru Remetinec. Ne piše taj Jelinić o toj aferi, primjerice, da su sudjelovale i pogodovale tadašanje moćnice iz DORH-a i Uskoka, Željka Pokupec i Sineva Vukšić (protiv te dvije moćnice je Uskok krajem 2015. g pokrenuo istražnje radnje zbog pogodovanja Saši Burušiću).

To te projugoslovenske medije ne zanima. Ne zanima ih niti afera bivšeg ministra Vrdoljaka u kojoj je 150 milijuna kn vrijednih poslova od strana HEP dodijeljeno njegovoj bivšoj supruzi. Također ih ne zanima krađa pruge Sisak-Karlovac u dužini 100 km, a umiješana je gradonačelnica Siska Kristina Ikić-Baniček i neki članovi ‘poštenog’ SDP-a. To je ta visoko podignuta ljestvica našmrkanog Milanovića.

Obećanje i izvršenje – ti isti mediji provode pakao koji je u izbornoj noći najavio sekretar partije Milanović.

Smeta im HDZ i domoljubna koalicija, smeta im ministar Hasanbegović, ma smeta im sve što nosi hrvatski predznak. Ta crvena banda organizira po Hrvatskoj razne prosvjede o kurikularnoj reformi, a u toj reformi Domovinski rat naziva se međunacionalnim sukobom gdje su valjda Hrvati sami po sebi pucali.

Taj komunistički šljam pod okriljem noći uvodi ćirilicu u Vukovar i crta svastiku na Poljudu, pod okriljem noći oštećuje i skrnavi spomenik najčasnijim bojovnicima HOS-a u Splitu. Što u zadnje vrijeme gledamo na HTV? Gledamo Maju Sever, Domagoja Novokmeta, Jasminu Popović koji u svoje emisije dovode kao goste najveće mrzitelje Hrvatske: Mesića, svjedoka protiv naših generala u Haagu, tzv. ček majstora i oca kćeri koja je u njegovom mandatu od hrvatskog naroda dobila 100 miljuna kuna za projekt Terme-Zagreb. Niti novca, niti Termi Zagreb. Gledamo na HTV-u Dražena Lalića koji bi najradije iz abecede izbacio slovo H koliko ga mrzi. U svemu ovome kako se nitko ne upita gdje su nestali proizvođači svega toga pakla (Ranko Ostojić, Zoran Pusić, Saša Leković, Urša Raukar, Teršelićka i Sarnavka) i tzv. nevladine civilne udruge, a ima ih 500.

Ne pišu ti mediji o parazitima iz GONG-a i o milijunima kuna koje su dobili iz državnog proračuna. Smeta im HDZ i domoljubna koalicija jer bliži se kraj suđenja udbaškim ubojicama Perkoviću i Mustaću. Smeta im Karamarko koji je najavio lustraciju. Naša predsjednica gospođa Kolinda Grabar-Kitarović pospipa se pepelom, a taj HDZ i domoljubna skupa s nama HRV–i, braniteljima, hrvatskim narodom, Katoličkom crkvom, dijasporom… svim našim glasovima je dovedena na mjesto predsjednice.

I kako nam je vraćeno? Proglasila anti-fašizam temeljem hrvatske države, vratila nam svojim nedolaskom na obljetnicu naše najsvetije pobjede poput Bljeska i nedolaskom na odavanje počasti za 12 masakriranih policajaca u Borovom selu. To nam je hvala za naše glasove, to nam je hvala za bijele križeve i prolivenu krv hrvatskog naroda i hrvatske mladosti.

Moja poruka: “Udbašijo, crvena bando, projugoslavenski mediji, četnici i ostatci Jugoslavena! Ne radite račun bez konobara jer još uvijek ima nas koji smo za svoj dom i domovinu. Još uvijek su tu Hosovci, HRVI, branitelji, hrvatski narod, Katolička crkva i domoljubna dijaspora. Ne igrajte se paklom jer satrat ćemo vas ognjem i mačem! Devedesetih godina ste se uspjeli uvući u rupe, ali sada ste izgmizali van i znamo vas. Četnici su bježali traktorima, a vi drugovi i svi ostali nabrojani nećete uspjeti pobjeći ni avionom. Ne igrajte se našom prolivenom krvi, krvi prolivenom hrvatskog naroda i branitelja, ne dirate u temelje hrvatske države, ne dirajte u HDZ i domoljubnu jer tko imalo voli svoj dom i domovinu stoji uz stranku dr. Franje Tuđmana. Nemojte nas vući van jer ako iziđemo lustracija vam ne gine. Ovom mojom porukom toj komunističkoj bagri i njenim satelitima dajem do znanja da više nikada neće doći na vlast, nikakvim izbornim prijevarama gdje bi provodili ideju ubojice hrvatskog naroda, zločinca Tita. Nikada više nećete okovati hrvatski narod, već ćete položiti račune za zločine na Bleiburgu, Hudim jamama, križnim putevima. Sve to vas čeka.”

Znali smo ’90-ih nenaoružani obraniti svoj dom, a znat ćemo i sada. U tome nas neće spriječiti nikakvi truli mostovi niti mrzitelji hrvatske države, a ideju dr.Franje Tuđmana o neovisnoj državi, vjekovnom snu svakog Hrvata, ostvarili smo mi izranjavani i naši poginuli prijatelji branitelji.

I na kraju poruka: nikada i ni po koju cijenu nećemo te izdati naš predsjedniče Franjo. Nećemo izdati tvoju tvorevinu, jer kad je bilo najteže rodio se HDZ.

Vjeran domu svom, Domovini, hrvatskom narodu i Bogu.

Ivo Vranić

Zapovijednik Izv.diver.voda

Buva, Sunja

Izvor:ovdje

Odgovori

Skip to content