KOMENTAR ČITATELJA: Nismo svi isti i nismo svi teroristi “gospodine ministre”!

Nismo svi isti i nismo svi teroristi gospodine ministre!

Yutarnji

Vrijedi analizirati izjavu ministra Orepića:

“Ovaj nemili događaj poizlazi iz izuzetno kompleksnih odnosa skupine navijača i HNS-a, ovo ne smijemo stavljati u bilo koji drugi kontekst, pogotovo ne politički…”

Vlaho Orepić, za početak, ne zna ni što govori kad tvrdi da sukob ne treba stavljati u politički kontekst, a prije toga tvrdi da sukob “proizlazi iz izuzetno kompleksnih odnosa skupine navijača i HNS-a.”

Dakle, Vlaho Orepić sukob označava kao politički, iako tvrdi da nije politički, a onda svojom slobodnom procjenom označava granice političkog sukoba. Nije nikakav problem Orepiću dokazati da griješi kad HNS instituciju i Hrvatsku kao državu izjednačava sa malom skupinom terorista, odnosno subverzivna djelovanja terorističke organizacije pripisuje apstraknoj kategoriji političkih razilaženja.

Vlaho Orepić nema pravo Hrvatsku i HNS kao krovnu instituciju hrvatskoga nogometa staviti u istu ravan sa terorističkom skupinom koja već duže vrijeme terorizira čitavu Hrvatsku!

Nema i točka!

Uostalom, Vlaho Orepić nije Bog, a nije ni otac Hrvatskoj, HNS-u, teroristima… i nema pravo HNS, Hrvatsku i teroriste tretirati kao trogodišnjake koji se kolju oko lizalice, a on će to, eto, opasačom riješiti, odnosno svima podijeliti packe i namlatiti koga stigne, jer su svi krivi.

Vlaho Orepić kao ministar u MUP-u nema pravo politički ocjenjivati sukobe poput sukoba HNS-a i Hrvatske sa teroristima nego ima pravo i obavezu baviti se zaštitom zakona i boriti se protiv svih onih koji krše zakone i Ustav, bili to teroristi ili članovi HNS-a.

Ukoliko HNS ili Mamić, ili Šuker… krše zakone, dužnost je Orepićevih podređenih podnijeti kaznene prijave i takve devijacije riješiti zakonskim putem, ukoliko se dotičnima ništa ne može zakonskim putem onda bismo mogli i iz toga nešto zaključiti, možda to da “ne krše zakone”, tko zna?

No jedno je sigurno, HNS, Šuker, Mamić, Dinamo, Hrvatska, Hrvatska nogometna reprezentacija… nisu dužni trpiti terorizam političkih protivnika i tu Orepić stravično griješi kad sve to neshvatljivo relativizira.

Ve dugo traje bitka protiv Hrvatske, nasrtaji na nogometnu reprezentaciju dio su specijalnog rata protiv Hrvatske i svatko tko tvrdi da su oni (koji teroriziraju reprezentaciju, igrače koji svim srcem igraju za Hrvatsku, Hrvate i sve koji navijaju za Hrvatsku…) hrvatski nacionalisti i da Hrvatsku maltretiraju zato što je vole – je mentalni bolesnik, ili plaćenik terorističkih organizacija koje sponzoriraju neprijatelji Hrvatske! Medijski mainstream novinari uistinu su mentalni bolesnici koji doslovno svaki dan tvrde da su oni koji teroriziraju i na svakom koraku blate i štete Hrvatskoj hrvatski nacionalisti, domoljubi, što li već?

To je kao da tvrdimo da je Hrvatska napala samu sebe 91. jer se poremećeno voli, a što je najsmješnije ima dobar broj onih mentalnih bolesnika koji baš to tvrde, tako i ovo.

Ne, dragi Hrvati, ministre Orepiću i Matija Babiću, oni koji vole Hrvatsku ne žele izbaciti Hrvatsku sa Europskog prvenstva, ne tuku upaljačima nogometaše, ne bacaju topovske udare i bengalke da prekinu i unište pobjedu hrvatske reprezentacije, ne pišu parole koje Hrvatsku sramote, ne crtaju svastike ne bi li naštetili sami sebi i svojoj voljenoj domovini, čovjek mora biti malouman da takve strahovite napade na Hrvatsku pripiše Hrvatima.

Možda je vrijeme da prestanete raditi to što radite vi tvorci pakla!

Orjuna, UDBA, Crna ruka, memorandumovci SANU vode ovu igru, specijalni rat protiv Hrvatske vodi se nesmiljenom i stravičnom žestinom. Pakao nam proizvode neprijatelji Hrvatske ministre Orepiću.

Probudite se ako želite da Hrvatska opstane, probudite se ako se osjećate imalo Hrvat i volite svoju domovinu Hrvatsku, ako je ne volite nastavite se sramiti Hrvatske koju predstavlja skupina terorista plaćenika koji nam nanose štetu gdje stignu.

A svima onima koji poručuju da se srame Hrvatske zbog skupine terorista koje se “kao” ne može pohvatati poručujem da ne nasjedaju na terorističke orjunaške podvale i spinove, jer teroristi nisu “moji” i nisu hrvatski pa se nemamo mi Hrvati što sramiti zbog terorističkih nedjela neprijatelja Hrvatske.

Ministre Orepiću, teroristi nisu Hrvatska, moja je Hrvatska onih 10-15 tisuća prekrasnih navijača koji nikome nisu ništa nažao napravili, moja su Hrvatska i svi oni doma koji su veselo i bez ikakvih incidenata navijali, moja je Hrvatska Darijo Srna koji je plakao za vrijeme himne, moja su Hrvatska nogometaši koji su srce i dušu ostavili na terenu da bi ih orjunaški plaćenici napali čim su stigli, ja se svoje Hrvatske ne sramim i nikad neću.

Hrvatske se ne sramim i nikad neću!

A sramiti se mogu svi oni koji opravdavaju teroriste i terorističke napade na Hrvatsku nekakvim apstraktnim sukobima HNS-a i… koga ministre Orepiću? Zašto ta druga politička opcija nema ime, ako je u pravu? Zašto se krije ta druga strana koju vi ne znate ni definirati ministre Orepiću?

Možda zato što se radi upravo o toj famoznoj Orjuni?

A ako se ne radi o terorističkoj političkoj skupini, onda se ministre Orepiću svakako opet radi o terorističkoj skupini i opet niste u pravu kada HNS i Hrvatsku izjednačavate sa skupinom terorista koji mrze Hrvatsku!

Evo primjera specijalnog rata protiv Hrvatske:

Svastika

UDBA crta vrbe

Optužimo Hrvatsku pod svaku cijenu

Ministre Orepiću moguće da ne shvaćate sa čim imate posla, možda niste baš najbolji povjesničar, možda ne baratate baš ni logikom, možda ne shvaćate da politika ima dugoročne ciljeve i da Hrvatsku oni koji je mrze i koji joj žele Pakao ubijaju na tisuće načina, sport je jedan od njih, možda ne radite svjesno takve strahovite pogreške, ali ih radite i nanosite štetu Hrvatskoj!

Protiv terorizma se treba boriti ministre Orepiću, također treba naći i uzroke problema!

Ministre Orepiću, vaš je zadatak da pronađete teroriste i one koji ih plaćaju da teroriziraju Hrvatsku, a ne da pljuckate po HNS-u i prebacujete glavni dio krivnje na HNS, a svakako posredno i neposredno na sve Hrvate.

Razmislite ministre Orepiću da li je normalno da ste sa teroristima na istoj političkoj liniji, odnosno da se slažete s njima da je HNS kriv što su oni teroristi? Ako je HNS kriv nije li još gora policija koja nije spriječila HNS u nečemu nezakonitom, ako takvo nešto postoji? Nisu li onda policija i službe koje se trebaju baviti kriminalom najveći krivci za ovo stanje?

Smrt orjunaškom terorizmu i fašizmu, sloboda narodu!

Autor: Demosthenes

Izvor: portal.braniteljski-forum.com

Odgovori

Skip to content