Pupovčeve Novosti opet napadaju Hasanbegovića!

PUPOVČEVE ‘NOVOSTI’ PONOVNO NAPADAJU: Objavili novu snimku Hasanbegovića iz devedesetih!

Podsjetimo, Novosti su Hasanbegovića pokušale kompromitirati i objavom fotografije snimljene 1993. godine te tada objavljene u časopisu “Nezavisna Država Hrvatska”.

U najnovijem izdanju Pupovčevih “Novosti” zaredala su se nova obrušavanja na ministra kulture Zlatka Hasanbegovića.

“Donosimo nove snimke Zlatka Hasanbegovića iz devedesetih, a on za Novosti progovara o tome što je radio među ljudima koji pjevaju ustaške budnice, urlaju ‘Za dom spremni’ i bacaju kamenje na građane koji su tražili povrat imena Trga žrtava fašizma”, najavljeno je u glasilu Srpskog narodnog vijeća. Kako dodaju, posjeduju snimku ministra Hasanbegovića koji je sudjelovao na prosvjedu 1999. godine kada su ekstremisti bocama, jajima i suzavcem nasrnuli na prosvjednike kod zagrabačke ”džamije” koji su tražili povratak imena “Trga žrtava fašizma”. Na tom je prosvjedu, pišu, Hasanbegović tada bio u skupini desničarskih kontraprosvjednika poput Mladena Schwartza i patera Vjekoslava Lasića, koji redovito održava mise za Antu Pavelića”.

Podsjetimo, Novosti su Hasanbegovića pokušale kompromitirati i objavom fotografije snimljene 1993. godine te tada objavljene u časopisu “Nezavisna Država Hrvatska”, a na kojoj se nalazi Hasanbegović na splitskoj Rivi i manifestaciji 9. bojne HOS-a. Prozvali su ga tada zbog “sporne” HOS-ove kape koju je nosio.

Izvor: ovdje

 

Odgovori

Skip to content