OVO SU PAROVI OSMINE FINALA Nani: Pobijedit ćemo Hrvatsku!

Ovo su parovi osmine finala, naša skupina dala je najzanimljivije dvoboje!

Hrvatska je osvojila skupinu D i igrat će protiv Portugala, a zanimljivo je da je naša skupina zapravo dala dva najzanimljivija para u osmini finala.

Završio je prvi krug Europskog prvenstva! Nakon što je odigrano 36 utakmica grupne faze natjecanja saznali smo koje će reprezentacije mastaviti natjecanje u osmini finala. Podsjetimo, iz svake skupine prolaz su izborile dvije najbolje reprezentacije, a preostala mjesta popunile su četiri najbolje trećeplasirane momčadi.

Hrvatska je osvojila skupinu D i igrat će protiv Portugala, a zanimljivo je da je naša skupina zapravo dala dva najzanimljivija para u osmini finala. Osim našeg susreta s Ronaldom i društvom, zanimljiv je i dvoboj Španjolske i Italije.

Evo parova osmine finala te datumi, vrijeme i vjesto odigravanja:

Subota, 25. lipnja

Saint-Etienne: Švicarska – Poljska (15 sati)

Pariz: Wales – Sj. Irska (18 sati)

Lens: HRVATSKA – Portugal (21 sat)

Nedjelja, 26. lipnja

Lyon: Francuska – Rep. Irska (15 sati)

Lille: Njemačka – Slovačka (18 sati)

Toulouse: Mađarska – Belgija (21 sati)

Ponedjeljak, 27. lipnja

Saint-Denis: Italija – Španjolska (18 sati)

Nica: Engleska – Island (21 sat)

Izvor: vecernji.hr

 

SANTOS: ŽELJELI SMO IZBJEĆI HRVATSKU; NANI: HRVATI IGRAJU STVARNO LIJEP NOGOMET

Hrvatska će biti samo prva reprezentacija koju ćemo pobijediti na putu do finala, samouvjeren je Nani

Portugal je nakon 3:3 protiv Mađarske prošao u osminu gdje ga čeka Hrvatska.
“Željeli smo izbjeći Hrvatsku. Bili su prvi u skupini ispred Španjolske i to dovoljno govori koliko su jaki. Ima nekoliko momčadi koji su favoriti i nekoliko njih koji mogu biti dovoljno ambiciozni da idu daleko, a Hrvatska je jedna od njih. Imaju igrače visoke kvalitete i nadam se da ćemo odigrati jaku utakmicu. Nadam se da Portugal neće stati ovdje”, rekao je portugalski izbornik, Fernando Santos pa se osvrnuo na susret protiv Mađarske:

“Ovo danas je Cristiano Ronaldo. On mora zabiti jer je pobjednik. On je napadač i on se hrani golovima. Ova nam je utakmica podignula samopouzdanje, a podignula je i njegovo samopouzdanje pred utakmicu s Hrvatskom. Željeli smo završiti prvi u skupini i mislim da smo i napravili prave stvari da budemo prvi. U prve dvije utakmice smo igrali, ali nismo zabijali. Danas smo zabijali, ali nismo bili pravi, pogotovo u obrani.”

“Hrvatska je snažna momčad. Igra stvarno lijep nogomet, ali zato smo ovdje. Želimo do finala, a da bi došli tamo moramo pobijeđivati sve momčadi. Hrvatska će biti prva koju ćemo pobijediti”, dodao je Nani o osmini finala.

Izvor: goal.com

 

Odgovori

Skip to content