POGLEDAJTE POSLJEDNJU OVOSEZONSKU BUJICU

Emisija Bujica otvorena je s temom o iznenadnom političkom angažmanu bivšeg predsjednika Stipe Mesića. Milanovićeva Narodna koalicija u Bujici je nazvana narodnom frontom, a gost Bujice Stiv Culej komentirao je Mesića kao mladog lava SDP-a: on nije ni mlad ni lav, on je politička hijena koja bi najradije rastrgala starog lava, a to je HDZ, no neće mu uspjeti.

U uvodnom prilogu navode da je Zoran Milanović poslao dar s neba za Andreja Plenkovića vrativši u politički život Stjepana Mesića.

“Vraćati ga u politiku je nešto loše za one koji ga vraćaju. Maske su pale, vidimo iz Narodne koalicije”, rekao je politički analitičar Zdravko Tomac u izjavi za emisiju.

Pronašao je način za izlazak iz predsjedničkog ureda, preselit će se u Sabor, zaključili su u uvodnom prilogu.

”Bivši predsjednik Jugoslavije, bivši suradnik s pokojnim predsjednikom Tuđmanom, imamo neke zajedničke točke. Prvi moj susret s Mesićem je bio na Velesajmu i čekali smo da nas rasporede. Došao je Mesić i on nam je dao nadu kakva će nam država izgledati. Nadalje, kad je izabran za predsjednika nije mi se dopao zbog svoje retorike”, osvrnuo se Culej na uvodni prilog.

Pogledajte cijelu emisiju:

Odgovori

Skip to content