Thompson najavio nešto jako lijepo!

Popularni pjevač Marko Perković Thompson progovorio je za CMC televiziju povodom 25 godina uspješne karijere.

“Puno toga se dogodilo u ovih 25 godina. Moja publika je prepoznala moj rad, održala me je tih 25 godina i zbog toga se moram potpuno uozbiljiti i raditi možda još 25 godina”, rekao je Thompson i dodao kako se ukupno 57 njegovih najvećih hitova nalazi na 4 CD-a uz bogato opremljenu knjigu za koju su tekstove napisali pijanistica Eva Kirchmayer – Bilić i dr. pater Mijo Nikić.

“Ima lijepih pjesama ovdje. Spoj su domoljubnih, duhovnih i životnih tema. To je ono čime sam se okupirao cijelo vrijeme i na čemu sam radio. Sve u svemu, to je jedna zanimljiva priča”, kaže popularni pjevač.

Na antologiji Bog – obitelj – domovina nalaze se mnogobrojni hitovi koji su obilježili njegovu karijeru.

Thompson je komentirao i novi album koji bi trebao biti gotov oko Uskrsa i kako kaže, bit će nastavak svega ovoga, ali s novim pričama.

“Slažem nove pjesme, novi materijal, novu priču koja će biti, vjerujem, interesantna. Može se reći da će to biti jedan nastavak svega ovog, ali s novim aranžmanima i novim pričama. Uglavnom, plan je napraviti i 12 novih pjesama, a album bi trebalo biti gotov oko Uskrsa. Ima puno prostora u povijesnim, duhovnim, životnim i socijalnim temama. Tu se ja nalazim i vidim. Imam potrebu poručiti svojom pjesmom i sve to skupa uvezati u jednu lijepu melodiju, onako kako sam stilski i do sada radio. To mi je izazov raditi i tako ću nastaviti raditi”, rekao je Marko Perković Thompson.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content