BRANITELJ: ‘Budimo se… nećete još dugo, ni vi ni oni koje ste abolirali!’

“Kaže Pupovac kako je njega nakon proslave VRO Oluje strah za Hrvatsku?!? E dobri moji Hrvatice i Hrvati sad smo uistinu sigurni, a Pupovac je to svojim riječima potvrdio kako ta i takva Hrvatska za koju se on boji nije Hrvatska po mjeri nas Hrvata, sad smo sigurni, kako je valja iz temelja mijenjati…Ako treba,valja ju na izborima rastaviti pa ponovo sastaviti…

Postoji stih,točnije remiks jedne slavonske pjesme koja se često čuje u slavonskih svatova pod zastavom i mrskim mu hrvatskim obilježjima. Taj jedan stih koji ću, eto napisati drugu Pupovcu, na temu njegovih strahova, ali i mojih zebnji. Ne znam hoće li mu se taj stih svidjeti jer je pjesma izvorna hrvatska, a ide otprilike ovako:

” Ja se konja, bojim..Ja se konja bojim…..mene tebe strah ;-)”

Možda je njega strah za svoju fotelju i etno biznis koji vodi na štetu srbijanskog življa koje živi u Hrvatskoj a koje on svojim ponašanjem navodi na opetovanu mržnju i pobunu protiv svega što je hrvatsko. I mene je odavno postalo strah za našu Hrvatsku uistinu, mene je osobno postalo strah za Hrvatsku kad sam tebe Pupovče i Stanimirovića vidio u Hrvatskom saboru. Mene je postalo strah za Hrvatsku kad su Sanader i HDZ počeli s vama četnicima potpisivati koalicije u samom gradu heroju Vukovaru, a nastavljaju to i danas kako na svim razinama vlasti kako HDZ tako i SDP i nakon Sanadera….

Mene je postalo strah za Hrvatsku kad su taj isti HDZ i SDP tebi i tvojima srbijancima otkidajući od hrvatskih usta počeli davati godišnje nekih 13 milijuna kuna za kulturu i časopise u kojima izrugujete hrvatsku himnu, grb i zastavu te Domovinski obrambeni rat. Dočim tvoji u Srbiji jedino što daju našim Hrvatima jesu zabrana, pendrek i omalovažavanje. Mene je postalo strah za Hrvatsku još od onih dana kad su oni za koje smo mislili da su naši pristali na aboliciju Vas koji ste oružjem napali nas i novonastalu Hrvatsku i to demokratskom referendumskom odlukom od 86,4% hrvatskoga puka.

Od tih vremena do danas moji strahovi i zebnje za budućnost Hrvatske i nas Hrvata samo rastu. Od tih dana kada su Vas izdajničke politike abolirale a one još izdajničkije u vlast kooptirale do danas moji su strahovi i zebnje za Hrvatsku na žalost svih nas Hrvata opravdane… No nećete još dugo…nećete ni vi niti oni koji su vas abolirali, u vlast uveli i sa vama lome pogaču dok vi pljujete i podrivate Hrvatsku državu, nećete…. Hrvatski se narod budi, i podiže u obranu svoga doma, povijesti, zastave i pokliča grba svoju hrvatsku desnicu… BOGU VJERNI – ZA Dom – ovinu SPREMNI!”

U mislima Domovina, u srcu Odanost, u desnici Snaga

U Ime Hrvatskog Vojničkog Reda ČUVARI DOMOVINE

Mario Maks Slaviček

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content