MEDIJSKI LINČ Hasanbegović otkrio razlog zbog kojeg je bio podvrgnut linču

Izvor slike: fah

Ministar Zlatko Hasanbegović otkrio je zašto je zapravo bio izložen nevjerojatnoj kampanji i blaćenju u Hrvatskoj i izvan nje.

Hasanbegović je to otkrio na Osječkoj televiziji, u prilogu emisije Bujica.

“Svakom okretanju budućnosti treba prethoditi cjelovito suočavanje s prošlošću. U sklopu svoga ministarskog djelovanja začeo sam vrlo važnu reformu donošenjem novoga arhivskoga zakona. U tu svrhu trebali su raditi važni pravni, znanstveni i povjesničarski autoriteti, zakon je trebao biti donesen početkom sljedeće godine, a njegova glavna pravna pozadina bilo je potpuno, bezuvjetno i bez bilo kakvih ograničenja otvaranje cjelokupnoga arhivskog gradiva državnog partijskog aparata do 30.svibnja 1990. godine i sada iz ove perspektive mogu reći da je to jedan od važnih, ako ne i najvažnijih razloga kampanje, klevetničke, kojoj sam bio izložen od prvoga dana svoga ministarskog djelovanja”, otkrio je po prvi puta javno Hasanbegović.

Izvor: ovdje

 

1 comment

  1. Marijan Glamočak

    Očito je g. Hasanbegović prstom dotaknuo neprebolnu ranu zločinačke organizacije SDP-ea čiji su korjeni u zločinima komunističke partije i njenih teror-organizacija s internacionalnom dimenzijom. Zločini nad ljudskim životima ne zastarjevaju

Odgovori

Skip to content