VELIKOSRPSKA VRHUŠKA U SLUŽBI MILANOVIĆEVE KAMPANJE

Teško topništvo i plotuni mržnje s beogradskog pašaluka ne jenjavaju! Naprotiv danas su mnogostruko jači nego što su bili prije nekoliko tjedana.

Brojni politički analitičari smatrali su da je ta mrzilačka retorika, proizvodnja ustaša u Hrvatskoj i optužbe na račun „ustaške“ Hrvatske vlade politika za unutarnje srpske potrebe prije sastavljanja vlade Republike Srbije. Naprotiv, srpska vlada je konstituirana, a mržnja i dalje buja punom parom.

Dolaskom pristojnog gospodina Plenkovića na čelo HDZ-a, Milanoviću su udbaške strukture svezale jezik, delegirali su notornog Mesića da bude svojevrstan kontrolor buntovnog Milanovićevog verbalnog akrobatizma, kako ovaj ponovo ne bi naštetio njihovom najvažnijem povijesnom cilju. Osvojiti ovaj mandat, kome god to uspije, nije samo jedan mandat već to donosi kontinuitet vladavine. Hrvatska zbog prirodnog okruženja i rasta u EU po zakonu velikih brojeva mora ostvariti pozitivne ekonomske rezultate i tko ovaj puta osvoji vlast vrlo vjerojatno je da će vladat barem još jedan, ako ne i dva mandata.

Gospodin Plenković je zabranio ideološke i svjetonazorske ratove, riješio se „rigidne“ desnice, neutralizirao je Hasanbegovića i Milanović cvjeta pumpajući svoj rejting nekim novim osokoljenim licem. Postao je pristojan! S obzirom da on ne smije govoriti o „slučajnoj državi“, „slučajnom narodu“, o filonacistima na čelu sa Hasanbegovićem, našao je glasnogovornike na beogradskom pašaluku koji bratski odrađuju posao umjesto njega. Siju mržnju, proizvode ustaštvo, falsificiraju povijest, umnožavaju zločine NDH, lažu o pokolju srpske djece u Jastrebarskom, lažu o svetom Alojziju Stepincu, lažu o Jazovki, Jasenovcu i svim mitovima „nebeskog naroda“! Lažu koDobricaČosić! Milanović cvjeta!

I naravno Srbi provociraju reakcije! Milanović šuti, jer mu ti napadi odgovaraju, jer su dogovoreni, jer ljubi Srbe, jer ne mora on biti agresivac kraj uljuđenog Plenkovića!! Plenković šuti, jer ne će o svjetonazoru i ideologijama. Miro Kovač nemušto politizira, jer uvažava Plenkovića, a Hasanbegović šuti, jer ima flaster na ustima. Predsjednica? Ne zna se gdje je!?

Neshvatljivo!? Pa politika i jest sukob ideologija koje su opće prihvatljivo, filozofski i politološki formulirale moderna i post moderna!

Pravaši viču ali ih nitko ne čuje, dok se ponovo ne nađe grupa provokatora sa ustaškim kapama, u mračnim odorama, dok ultradesni „plaćenici“ ne naprave incident. I evo ti dokaza o ustaškoj državi koliko god hoćeš! Evo ti novih svastika, evo ti Milanovića koji će hladno potvrditi da su četnički vojvode u pravu! Evo ti medijske eksplozije pet dana prije izbora!!!

Druga dimenzija ovih napada iz Beograda još je perfidnija. Višestrukim umnožavanjem navodnih srpskih žrtava za vrijeme NDH stvaraju si alibi za agresiju na „ustašku“ Hrvatsku 1991.godine i međunarodnim kanalima, ponovo uz pomoć hrvatske odnarođene politike žele poništiti naš Domovinski rat, osobito Vukovar, Ovčaru, Srebrenicu i Oluju i umanjiti svoju genocidnost čineći je opravdanom, jer se dogodila u nemilosrdnom građanskom ratu. Za srpsku domaću uporabu u tome su apsolutno uspjeli ispiranjem mozga vlastitom narodu koji je ponovo spreman za novi rat, za novu agresiju već sutra! Naravno, spremni su za agresijuuz pomoć Rusa, preko Republike srpske, uz logistiku prosrpske i proruske udbaške Slovenije. Zanimljivo u kakvom se rusko-srpskom sendviču nalazi Hrvatska!?

Zbog geostrategije i Jadranskog mora koje je u „ustaškim“ rukama!?

Najradikalnija je treća dimenzija ovog gebelsovskoga plana iz koje proizlazi da „regijon“ može biti stabilan jedino ako ga kontrolira Srbija, jedino onda kada Srbija pod svoju kontrolu stavi genocidnu „ustašku“ Hrvatsku, a da je „ustaška“ dokazat će uz pomoć Milanovića i udbaške bulumente. U tom slučaju iz povijesnog pamćenja bili bi izbrisani svi srpski zločini i Srbija bi bez hipoteke ušla u EU.

Tako misli i tvrdi Vučić!

Zar nije istina da su Milanović, Pusićka, Josipović i drugi veleizdajnici uz pomoć SPC-a, četničke vlade. RPC-a, Putina, zaustavili proglašenje svetim blaženog Alojzija Stepinca? Naravno, istina je!

I šta da radi papa Franjo kad je cijela bivša hrvatska Vlada bila protiv Hrvata Stepinca? Zaista se morao zamisliti?

Srpska četnička vlada jest u predizbornoj kampanji za račun Milanovića i neke treće Jugoslavije. Oni nisu odustali od „velike Srbije“, a postoje objektivne sumnje da se u skrivenim arhivima SKH nalazi i inačica memoranduma SANU 2 koja govori o konfederalnom „regijonu“ ili nekoj trećoj Jugoslaviji. Milanović i Vučić su kao prst i nokat, odgovara im i jedan i drugi memorandum!

Zamislite tu antihrvatsku sinergiju? U Beogradu pobijedili četnici, a u Zagrebu partizani!? Zar to neodoljivo ne podsjeća na kraj Drugog svjetskog rata i pogrom svake slobodoumne hrvatske misli kroz desetljeća?

Eto, na tim ideološkim temeljima stoji neoliberalna Milanovićeva doktrina.

Zbog toga je Hasanbegović, koji želi zakon o otvaranju svih arhiva, „poglavnik“ svim „ustašama“ u Hrvatskoj.

Dakle onda sam i ja njegov „ustaša“, jer želim arhive na svjetlo sunca!

Četvrta dimenzija srpske mržnje bez sumnje ide u tom pravcu da se Hasanbegovića zauvijek isključi iz politike! Milanović i to podržava! Hoćemo li mi to dozvoliti?

Hoćemo li i nadalje imati Hasanbegovića ministra ili barem Hasanbegovića ravnatelja Državnog arhiva? Ne zna se šta je važnije!

Kazimir Mikašek-Kazo / Kamenjar.com

 

Odgovori

Skip to content