BUJANEC UZ GENERALA: Gospodine generale samo ste rekli istinu o bezveznjacima koji rade po narudžbi nasljednika Udbe i Komunističke partije

Velimir Bujanec na svom je Instagram profilu dao podršku hrvatskom generalu i saborskom zastupniku Željku Glasnoviću. Evo što je napisao: 

”SVAKA ČAST, GOSPODINE GENERALE! Zagovornici verbalnog delikta sada koriste floskulu “govor mržnje” kako bi Vam zabranili reći istinu. A Vi ste zaista, samo rekli istinu o izmanipuliranim besposlenim derištima i bezveznjacima koji radikaliziraju sveučilište po narudžbi nasljednika Udbe i Komunističke partije, uz pomoć jugo-medija željnih afera tamo gdje ih nema. Hrvatska djeca koja stvarno žele učiti i studirati – to i rade i nemaju vremena za svinjarije skuhane na ljevici, od izgubljenog Ostoje ili iskompleksiranog Bojčete. Kada ekstremni profa poziva jadnike da zaštitarima “polome noge” – to onda nije poziv na nasilje, a kada jedan general i saborski zastupnik kaže da treba uvesti red uporabom suzavca i pendreka – to je onda “govor mržnje”, iako se svugdje na zapadu tako radi kada institucije ne mogu funkcionirati zbog pritiska ulice. A ovdje se čak niti ne radi o opasnoj ulici, već o očuvanju mentalne, ali i doslovne higijene.”

Odgovori

Skip to content