MOŽE LI NIŽE – STIPE GABRIĆ JAMBO IZVRIJEĐAO GRMOJINU MAJKU: Je li HSS postao ‘sramota hrvatske politike’?

FOTO: HANZA MEDIA

Kako se predizborna kampanja bliži kraju tako iskre među političkim suparnicima sve više i više frcaju. Nakon što je Zoran Milanović majku Andreja Plenkovića nazvao ‘vojnim lekarom’, sada je HSS-ov Stipe Gabrić Jambo iznio teške optužbe na račun majke Mostova Nikole Grmoje.

Naime, prepirka je prvo izbila između Grmoje i čelnika HSS-a Kreše Beljaka. Beljak je kritizirao Mostove uvjete za postizbornu suradnju, nakon čega ga je Grmoja na svom Facebook profilu nazvao prvakom političke trgovine u Hrvata, spomenuvši i to da je osuđen zbog provale u automobil i krađe kazetofona.

Tada se u svađu upetljao Jambo i Grmoji poručio neka mete pred svojim vratima.

– Kad već popuješ poštenje i život bez grijeha, sada ti otvoreno kažem – Daj svojoj mami Baldini koju ‘volontersku’ kunu da ne krade po samoposlugama u Metkoviću. Osoblje bi imalo manje posla – napisao je.

Na to je pak reagirao šef Mosta Božo Petrov nazvavši članove HSS-a ‘sramotom hrvatske politike’.

– Evo kakvim se lažima služi notorni Stipo Gabrić Jambo koji je na listi NK i što lajka prvak te koalicije Krešo Beljak – zaključio je Petrov.

Izvor: jutarnji.hr

1 comment

  1. MOLOTOV

    Krešo Beljak, Jambo… Tako su se lako prodali Srbima da običan normalan Hrvat jednostavno ne može doći sebi… Sramota da su im tako drage Judine škude da izdaju svoj narod !!!

Odgovori

Skip to content