BRZ ODGOVOR Bujanec: ‘Lekoviću, ide bre pa se leči, paranoičan si!’

Izvor slike: Martina Cvek

Nakon što je u emisiji ”Bujica” objavljen intervju s novinarkom i urednicom Vedranom Milas, bivšom suprugom Saše Lekovića, predsjednika Hrvatskog novinarskog društva, na Facebook profilu reagirao je sam Leković i izvrijeđao Velimira Bujanca, ali i svoju bivšu suprugu.

Novinari portala direktno.hr pitali su urednika ”Bujice” kako to da ovoga puta nije reagirao na svom Facebook profilu, a što inače čini.

Bujanec je izjavio: “Saša Leković je napokon postao poznat cijeloj naciji, ali ne kao novinar koji nešto zapaženo radi, nego zato jer smo ga ogolili u ‘Bujici’.

“Nisam reagirao na krik tog očajnika zato jer držim da je bivša supruga Saše Lekovića, gđa Vedrana Milas, o njemu zapravo sve rekla. Ona tvrdi da je Leković muška sponzoruša i da je sve svoje bivše žene zavio u crno te ostavio u dugovima. Ona tvrdi da je on paranoik i da mu nedostaje nekoliko šarafa u glavi, a ne na kotaču starog auta. Ja jedino mogu još jednom parafrazirati njegovu bivšu ženu: ‘Lekoviću, idi bre pa se leči, paranoičan si!’”, poručio je Bujanec za direktno.hr.

Odgovori

Skip to content