ČUDO O KOJEM SVI GOVORE: U strašnom požaru netaknut ostao samo Isus Krist!

Fotografiju su objavili gotovo svi svjetski mediji prenoseći poruku o znaku Božjem!

Nakon katastrofalnih šumskih požara u državi Tennessee broj mrtvih ljudi porastao je sa sedam na jedanaest. Ozlijeđeno je više od 8o ljudi, a oko 15 tisuća stanovnika je evakuirano. Više od 700 kuća i zgrada potpuno je uništeno i spaljeno do temelja.

No, postoje i znakovi nade. Tako je televizijska ekipa dok je snimala posljedice požara, u sredini jedne do temelja spaljene kuće otkrila netaknut kip Isusa Krista. Bio je čađav i prekriven pepelom, no potpuno neokrznut, pa su fotografije ovog kipa obišle svijet.

Da je riječ o čudu vjernici su zaključili jer je u Tennesseu samo tjedan dana prije požara zaposlenik jednog tematskog parka pronašao Bibliju koja je stajala otvorena na sljedećim stihovima: ‘Tebi, Jahve, vapijem: oganj popali pašnjake pustinjske, plamen sažga sva stabla poljska (Joel 1; 19).kip

Zaposlenici su fotografirali ove stihove te ih objavili na Facebooku, a ubrzo su sliku podijelile tisuće ljudi. Samo tjedan dana nakon pronalaska Biblije, ‘oganj je protutnjao ovim područjem’ a od svega spaljenoga ostao je netaknut samo kip Isusa. Fotografiju su objavili gotovo svi svjetski mediji prenoseći poruku o znaku Božjem!

https://youtu.be/MaVm1CKUZGY

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content