‘Svi pred SNV, ponesite barjake i pokažite Pupovcu što mislite!’

Autohtona – Hrvatska stranka prava predvođena Draženom Kelemincem oglasila se priopćenjem kojim poziva na prosvjedni skup:

“Pozivamo pravaše, branitelje, Hrvatice i Hrvate na prosvjedni skup povodom odluke Saborske komisije i Milorada Pupovca da se skine spomen ploča poginulim HOS – ovcima u Jasenovcu zbog natpisa ” ZA DOM SPREMNI ” !

Prosvjedni skup održat će se u subotu 17. 12. 2016. godine s početkom od 11, 00 sati ispred Srpskog narodno vijeća , Gajeva 7 u Zagrebu.

Dođite sa Hrvatskim barjacima i transparentima.

Dijelite i šaljite dalje ovaj poziv !

Nećemo dopustiti onima koji su bili protiv Hrvatske da nam sada zabranjuju pozdrav s kojim smo branili svoj Dom i svoju Domovinu, a nameću četničke ploče po Hrvatskoj i komunističke Jugoslavenske petokrake zvijezde.

Za dom spremni!”

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA

Izvor: ovdje

1 comment

  1. Josipa Pogačić

    Doći ćemo, ali ne bi li se nekako tih sada već ne znam koliko stranaka prava moglo ujediniti? Komunizam vam se drži na dva pravila. Ono rimsko “Zavadi pa vladaj” i onom bizantinskom “Kadija te tuži, kadija ti sudi!” I oni nisu ništa morali mijenjati kroz desetljeća, jer ta hrvatska priča o 2 Hrvata i 3 stranke je tlo rođeno za njih. Tako da ja ne vidim baš puno koristi od tog protesta ako se pet Hrvata ne može složiti ni oko čega, a pogotovo ne o pozdravu” Za Dom spremni”. Svojedobno nam je Sanader o tome držao slovo pa sam mu ja isfotokopirala i poslala razmišljanja don Andre Ursića, župnika crkve Svete Marije u Supetru na Braču koji je to odlično objasnio u uvodniku časopisa “Bračka crkva”. Tako da, nažalost, što se tog pozdrava tiče tu će svi pokleknuti da si ne stvaraju previše problema. S druge strane, recikliranje tih problema odličan je paravan iza kojeg su bitno veći problemi, i meni se čini da je to bacanje kostiju oko koje će se psi potući, a karavane će prolaziti.

Odgovori

Skip to content