TIHOMIR DUJMOVIĆ: Deložacija Mesića je skandalozna, kao i njegova cijela karijera!

‘Da vas se mora izbacivati iz državnih prostorija, to je stvarno ispod svake razine. Sve u svemu, jedna sramota koja napokon završava’, istaknuo je Dujmović

“Mislim da je za iseljavanje Stjepana Mesića iz Ureda bivšeg predsjednika krajnji čas za prestanak sapunice, jedne nepotrebne predstave, jedne priče koja je davno trebala završiti. Činjenica da je potrebno da vas Vlada i cijeli Hrvatski sabor izbacuje iz Ureda, a vi se ne date, skandalozno je samo po sebi”, istaknuo je novinar i publicist Tihomir Dujmović u razgovoru za direktno.hr osvrćući se na deložaciju Stjepana Mesića iz prostorija Ureda bivšeg predsjednika.

Podsjetimo, predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović izvijestio je prije tjedan dana da je Ustavni sud odbacio tužbu bivšeg predsjednika Republike Stjepana Mesića kojemu je ukinuto pravo na ured i s njim povezana prava, “kao posebno pravo vezano uz nastavak njegovog javnog djelovanja na teret državnog proračuna Republike Hrvatske”.

“Upravo je skandalozna cijela karijera bivšeg predsjednika Stjepana Mesića. Ali da vas se mora izbacivati, to je stvarno ispod svake razine. Mislim da se treba iskorisiti priliku kako bi se izmijenio taj zakon te se izbjegavale slične situacije i skandali. Teško je vjerovati da će se pojaviti više ijedan predsjednik države koji će se ovako ponašati. Sve u svemu, jedna sramota koja napokon završava”, ustvrdio je Dujmović.

No, Savez antifašističkih boraca još je istoga dana kada je MOST najavio ukidanje Ureda bivšeg predsjednika Stjepana Mesića ponudilo svoje prostorije, a tu su ponudu ponovili.

“To je nastavak stare sapunice. Ne znam hoće li ta udruga tražiti da se puštaju tonski zapisi pjesama koje je Stjepan Mesić pjevao po Australiji. Želi se napraviti priča da je Stjepan Mesić žrtva tzv. novovjekovnog fažizma i onda ga štite antifašisti”, zaključio je Tihomir Dujmović osvrnuvši se kako je upravo Mesić držao govore i veličao NDH i ustaštvo početkom 90-ih prošlog stoljeća prilikom posjeta Australiji, donosi direktno.hr.

 

6 comments

  1. Sidland

    Uvijek to isto pitanje kako je taj čovjek izabran dva puta za predsjednika države?
    Za osvježenje pamćenja , na prvim izborima zakrilio se kazi koalicijom HssIdshnsi još nekim o lošem, tko mu je protivnik ? Hrvat Budiša pod skutima vlastitog krvnika iz 70tih. Što izabrati ?koji je tada bio izbor? Ne izaći na izbore ili glasovati za Budišu koji dovodi na vlast komuniste i on komunistički koalicijski partner. Hrvati u Hercegovini ne izlaze na te izbore i olakšavaju Mesić dolazak na vlast s tim da tada ništa ne znamo o njegovoj sakrivenoj antifa filologiji , a još je svježa njegova pjesma u Australiji . Je ljudi su popušili. Sto imamo drugi put ? Kumrovec ku jacu protiv lukavog stevana potpomognutog Sanaderom znaci birači nisu imali izbora .čim se pojavio trunka nade imamo Predsjednicu.

  2. Ilija Babic

    Stevo vukodlaku stari,,,,to noći sam bio u Australiji u Hrvatskom klubu di si pjevao ustaške pjese i ćekove trpao u lijevi dzep sakoa ti-da bi izjavio da su nestali u muvingu,mamu li ti muvingovu,vrati ćekove jer su od mog brata i sestre tu novci isto tu ili ako želiš ja osobno ti plaćam avio-kartu pa opet otidji tamo u isti klub,,možeš otić a vratit ćeš se u drvenom odjelu,koji si lopov,lažov,manipulator,ciganin-kako te sramota nije da te na silu izbacivat iz ureda moradu-to je velika blačaža za normalnog čovjeka ali ti si parazit,,,

  3. RATNIK

    Treba ga delozirati iz HRVATSKE u SRBIJU oni ce ga primiti bez problema to su mu braca sme cari kao on PUSICKA MILANOVIC i drugi komunisti I JUGOFILI

  4. Josipa Pogačić

    To što nam se događa s Mesićem samo je dokaz istinitosti izreke jednog mog profesora da primitivan čovjek ne bi smio biti niti predsjednik kućnog savjeta. A čovjeka kojeg se mora deložirati iz našeg prostora izabrali su Hrvati na slobodnim izborima dva puta za predsjednika, a da je imao pravo kandidirati se, bili bi ga izabrali i treći put. Onda je tu “nepravdu” popravio Ivo Sanader omogućivši mu da bude bivši doživotni predsjednik na račun građana RH, nešto kao Tito, ali s manjim ovlastima. I to je, naravno, prošlo u Saboru. Pa tko je tu lud? Mesić ili Hrvati? Ja mislim da Mesić nije.

    1. Drago Kakarigi

      Nitko tu nije lud . Krivo je hrvatsko đubre , kojie sjedi u Saboru i drži štangu srbočetničkom elimentu , koji također sjedi U Saboru . Pa ipak , netko je to hrvatsko đubre izabrao . Tko ? Pa, također hrvatsko đubre . I što sada raditi ? Ništa ! hahaha

Odgovori

Skip to content