MIRO BULJ IZVUKAO TEŠKU ARTILJERIJU: Izaslanik četnika Vučića širi opasnu velikosrpsku tezu!

Saborski zastupnik Mosta reagirao je na skandalozne tvrdnje izaslanika Vlade Srbije Vladimira Božovića na domjenku Srpskog narodnog vijeća. Evo što je napisao na svom Facebook profilu:

“[IZASLANIK ČETNIKA VUČIĆA KAO I 90-tih ĢURA OPASNU VELIKOSRSPKU TEZU O UGROŽENOSTI SRBA U HRVATSKOJ]

Danas je u Zagrebu izaslanik Predsjednika Vlade Republike Srbije Vladimir Božović poslao poruku kako će Srbija braniti Srbe u Hrvatskoj svim sredstvima.

Ovom se podvalom srpske politike, kao u vrijeme Slobodana Miloševića, pokušava provući teza da su Srbi u Hrvatskoj ugroženi, te da je zbog toga zapravo došlo do velikosrpske zločinačke agresije na RH i BiH.

Tako je govorio i štitio Srbe i onaj koji je poslao Božovića kao izaslanika prije i tijekom zločinačke velikosrpske agresije, desna ruka zločinca Vojislava Šešelja, četnik Aleksandar Vučić aktualni premijer Srbije.

Kontinurano je i nametanje teze o ugroženosti Srba u Hrvatskoj od strane Milorada Pupovca, koji neprestano ističe ploču u Jasenovcu podignutu hrvatskim braniteljima iz postrojbi HOSa, a u kojima su bili i brojni branitelji srpske nacionalnosti koji su dali svoj život za slobodu Hrvatske. Gospodine Pupovac, i izaslaniče premijera Srbije, četnika Vučića, da nije bilo velikosrpske agresije, u kojoj je sudjelovao srpski premijer četnik Aleksandar Vučić, danas bi bilo živo jedanaest poginulih hrvatskih branitelja kojima je podignuta spomen ploča u Jasenovcu, i ne bi bilo nezabilježenih zločina od Vukovara, preko Škabrnje do Dubrovnika. Žalosno je da su bili nazočni premijer Plenković i brojni članovi Vlade koji nisu reagirali na ovo opasno izokretanje istine.

Pozivam premijera Plenkovića i sve članove Vlade da oštro osude ovo izokretanje istine o domovinskom ratu i nametanje velikosrpske teze da su Srbi u RH ugroženi.

Još jednom pozivam Predsjednicu RH i ministra vanjskih poslova da Republika Hrvatska blokira pregovore Srbije s EU zbog poglavlja 23″, napisao je Bulj na facebooku.

[IZASLANIK ČETNIKA VUČIĆA KAO I 90-tih ĢURA OPASNU VELIKOSRSPKU TEZU O UGROŽENOSTI SRBA U HRVATSKOJ]Danas je u Zagrebu…

Gepostet von Miro Bulj am Donnerstag, 5. Januar 2017

1 comment

  1. Bozo Kolakovic

    Cini mi se da “ISTUPI” pravoslavnih i srpskih , t. zv. “LIDERA” , loze vatru ispod kotla bez sigurnosnog ventila . Do kad???

Odgovori

Skip to content