VELIMIR BUJANEC: Evo zašto Index ne obrađuje Lalovca

Tako to (ne) rade Imbexovci, kojima je Lalovac ‘pokrio’ porezni kriminal

Velimir Bujanec, koji je u svojoj emisiji Bujica u srijedu navečer pustio snimku svađe Borisa Lalovca sa suprugom Tončikom Anastasijom i njenu izjavu u kojoj tvrdi da ju je tukao, na društvenim mrežama prozvao je Index.hr.

“Tako to (ne) rade Imbexovci, kojima je Lalovac ‘pokrio’ porezni kriminal…”, poručio je Bujanec na facebooku i objavio gore vidljivu fotografiju Lalovca aludirajući na ovu aferu i njeno slabo praćenje od strane tog portala, poznatog da poziva na linč pojedinaca i za puno manje prijestupe.

Tako to (ne) rade Imbexovci, kojima je Lalovac "pokrio" porezni kriminal…

Gepostet von Velimir Bujanec am Donnerstag, 12. Januar 2017

Naime, tako je Index svojedobno prekrižio sliku glave bivšeg ministra financija Slavka Linića i njegovog pomoćnika Branka Šegona. Razlog je jednostavan – Matiju Babića htjeli su strpati u zatvor.

Ipak, Babića je spasio Lalovac koji je potvrdio nagodbu vlasnika Indexa s DORH-om.

Podsjetimo, vlasnik Indexa je optužen da je zajedno s Vanom Šalov Violić fiktivnim ugovorima tvrtku Prva stranica d.o.o. oštetio za oko 2,8 milijuna kuna.

Dobio je godinu dana zatvora, koji mu je zamijenjen radom za opće dobro, a izrečena mu je i sporedna novčana kazna od 300.000 kuna. Krivnju je priznala i Vana Šalov Violić te je osuđena na osam mjeseci zatvora, koji su joj također zamijenjeni radom za opće dobro, a izrečena joj je i sporedna novčana kazna od 150.000 kuna.

Zajedno su u državni proračun morali uplatiti oko milijun kuna, a oštećenoj tvrtki oko 600.000 kuna.

Dodajmo da na Indexu stoji javna obavijest koja glasi ovako: Ukoliko raspolažete sa zanimljivim informacijama o Slavku Liniću, Branku Šegonu, Kseniji Linić, Ivni Šegon, Tihomiru Kralju, Peri Beljanu, Mirjani Vujičić ili članovima njihovih obitelji, javite se na matija.babic@gmail.com. Dokaze o korupciji koji bi doveli do uhićenja i kaznenog progona navedenih nagrađujemo sa do 100,000 kuna. Zajamčena anonimnost, isplata na crno.

get_img (1)

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content