GORDAN MALIĆ: Imat ćemo još jednog premijera u pritvoru

Izvor slike: screenshot

SDP potresa ‘Afera dnevnice’. Dok je Saucha u pritvoru, a govorka se o mogućim sumnjivim radnjama i u Ministarstvu branitelja kada je njime upravljao Predrag Matić, analitičari se pitaju gdje će cijela priča završiti. I na kome.

Istraživački novinar Gordan Malić intrigantnim je Facebook statusom iznio svoje viđenje raspleta ‘Afere dnevnice’. Aludira da bi se na popisu osumnjičenika, osim već sada pritvorenog Sauche, mogli naći i neki drugi SDP-ovci…

Post Gordana Malića s Facebooka prenosimo u cijelosti:

‘Imat ćemo još jednog premijera u pritvoru. Otkud znam? Kao prvo, Zoka se raspričao. Otvara lanjske teme, podgrijava staru sarmu. Opet se uhvatio Plenkovićeve mame. Trazi varnicu u pepelu kako bi skrenuo pozornost sa Sauche. Da bi Sauchi u pritvoru bilo lakše, jer mlad je i zelen, prozirnoga tena, mogao bi puknuti brzo.

Baš tako se i Sanader uzdao u Barisića, bio siguran u Kosoricu, i polagao nade u Bajića. A onda se jednog dana sve promijenilo. Nitko nije bio tamo gdje ga je Sanader ostavio, ni Barišić, ni Bajić. A ni Pavić.

Cvitanu je u pitanju godisnje izvješće, a Sauchi najbolje godine života… Sumnjam da ce se sažaliti na to dosadno trkeljalo sad kad je bez angažmana u ozbiljnim krugovima, a pravi posao može dobiti samo kod Čermaka na pumpi.

Kao drugo, Cvitan ga još nije pozvao na razgovor jer, izgleda, nije na popisu svjedoka nego sumnjivaca. Pa će na kahvu i rahat lokum otići zadnji, a onda… Čedo, Jadranka, možda i Nobilo.

Imat ćemo još jednog premijera u pritvoru. Koga briga. Nitko se više zbog toga ne srami’, piše Gordan Malić na svojem Facebook profilu.

Imacemo jos jednog premijera u pritvoru. Otkud znam? Kao prvo, Zoka se raspricao. Otvara lanjske teme, podgrijava staru…

Gepostet von Gordan Malić am Montag, 13. Februar 2017

 Izvor: ovdje

 

4 comments

  1. Josipa Pogačić

    Dobar si, Gordane! Ali što znači? Jedan ili dva premijera u zatvoru’ Imamo mi toga još! Samo zatvora nemamo dovoljno! Istina, i tamo ih hranimo, ali to nam je jeftinije nego kad su na slobodi.

Odgovori

Skip to content