KAOS U SRBIJI: Nikolić se kandidirao, Vučić šuti, Dačić bijesan, Šešelj divlja!

Otkada je objavljena vijest o Nikolićevoj kandidaturi huškač i četnički vojvoda Vojislav Šešelj ne prestaje objavljivati postove na Twitteru.

Na predstojećim predsjedničkim izborima kandidarat će se i predsjednik Srbije Tomislav Nikolić koji je izjavio kako nije iznenađen rezultatom glasovanja na sastanku Srpske napredne stranke (SNS) koja je odlučila kandidirati predsjednika SNS-a i aktualnog premijera Srbije, Aleksandra Vučića, na predsjedničkim izborima.

Tanjug je stupio u kontakt s predsjednikom SNS-a i na pitanje o kandidaturi Tomislava Nikolića, Vučić nije dao nikakav komentar. No, ministar vanjskih poslova Ivica Dačić je bijesan. On je pak izjavio da “ako je istina da se Nikolić kandidirao, sramotno je da se pridružio plejadi kandidata protiv Vučića”.

Otkada je objavljena vijest o Nikolićevoj kandidaturi huškač i četnički vojvoda Vojislav Šešelj ne prestaje objavljivati postove na Twitteru.

“Tomo ti si osnovao SNS pa imaš pravo i da ga rasturiš”, “Koliko će ga njegovih fakultetskih kolega podržati”, “Problem je što Toma Nikolić uz popis birača ima i popis preminulih”, divljao je Šešelj na Twitteru.

Čini se kao u Srbiji slijedi pravi politički kaos, a predsjednički izbori su vrlo neizvjesni.

Izvor: dnevno.hr

 

1 comment

  1. Pingback: KAOS U SRBIJI: Nikolić se kandidirao, Vučić šuti, Dačić bijesan, Šešelj divlja! | Utopija

Odgovori

Skip to content